Nyt fra Gadget HunterLitteratur type: Nyhed, Diverse Skribent: Cocio21
Frigivelsesdato: søndag, d. 3. marts 2013 Korrekturlæser:
Senest opdateret: søndag, d. 3. marts 2013 Billed behandling:
 
Antal sider: 1 af 1 


Antal kommentarer: 0 Læs / Skriv
  Siden vist: 817 antal gange.


Nyt fra Gadgethunter

 

Den perfekte laptop
Du har måske hørt om styresystemet fra Google, Chrome OS. Det er et lidt specielt styresystem da alt kører i browseren og altså kræver en internetforbindelse for at bruge computeren. Der er dog senere kommet offline version så du kan bruge din Gmail, Docs og tilgå dine dokumenter med Drive uden at have forbindelse til internettet. Der er for tiden 2 spændende ting. Google har lige udgivet en ny laptop, deres Chromebook Pixel og så er der ved at ske en udvikling ved andre firmaer som betyder at flere og flere ting kører i skyen. Som f.eks. Microsoft Office 365 der betyder at din Office pakke altid er tilgængelig eller Ubisoft Anno online der bringer fulde computerspil til browseren. 

http://gadgethunter.dk/den-perfekte-laptop/

 

 

Snup dine data med på farten
Buffalo har sendt mig et nyt og spændende lagerprodukt fra deres efterhånden brede portføjle. Denne gang er det en lille mobil harddisk på 500 gb som kan bruges trådløst fra din mobiltelefon eller tablet. Du kan altså have dine dokumenter, billeder, film eller musik lige ved hånden selvom der ikke er plads på mobiltelefonen. Og med op til 4 timers batteritid er der mulighed for at streame film direkte fra den lille disk.

http://gadgethunter.dk/snup-dine-data-med-pa-farten/

 

 

Trends ved Mobile World Congress 2013
Du har måske lagt mærke til at der i den sidste uge har været et utal af lanceringer fra den mobile verden og det skyldes at verdens største messe/kongress for udvikling af lige netop mobiltelefoner er i denne uge i Barcelona.

  http://gadgethunter.dk/trends-ved-mobile-world-congress-2013/

 

 

Mit nye Mediacenter
Titlen snyder faktisk lidt, for det mediacenter som er nyt i min stue er faktisk en ældre Apple TV 2 enhed. Jeg har i flere år haft 2 store mediacenter computere (En i stuen og en i soveværelset) som løbende er blevet opgraderet. Nu forstår du måske ikke hvorfor jeg så skifter til en gammel Apple TV 2 enhed? Svaret er ganske enkelt:
Med en Apple TV 2 enheder der er jailbreaket kan jeg se mine film med XBMC, se film fra Netflix og indhold fra telefon og tablet med Airplay uden at skulle tænke og nørde med det.  

http://gadgethunter.dk/mit-nye-mediacenter/

 

  

 

PlayStation 4 lanceret – Udkommer til Jul
Mange af jer har sikkert set nyhederne omkring den nye PlayStation 4 som udkommer i Japan og USA julen 2013 og forventes at lande i Europe i begyndelsen af 2014. Jeg har her forsøgt at give et overblik over hvad vi kan forvente os og hvad jeg tror bliver resultatet af den nye konsol. 

http://gadgethunter.dk/playstation-4-lanceret-udkommer-til-jul/

 Læs om vores forklaring på ratingen her

Read about our ratings hereBrugernavn  
Overskrift
Indsæt smiley:
Formater tekst:
B | I | U
Tekst
    Læs forumregler  
 
Du skal være logget ind, for at skrive i forummet.
HwT.dk - Forum hjælp
For at vise billeder i en forumpost, skal linket til billedet skrives.
f.eks. www.hwt.dk/logo.jpg

Alle typer links kan bruges i forummet.
inkl. links med komma.
Der skal ALTID være mellemrum efter et link.
Deaktiver
Grund:
 
 

www.bildelestore.dk