Test: Creative Sound Blaster X-Fi Go! Pro


Litteratur type: Artikel, Lyd Skribent: Gripen90
Frigivelsesdato: torsdag, d. 27. januar 2011 Korrekturlæser: Mino
Senest opdateret: torsdag, d. 27. januar 2011 Billed behandling:
Pristjek på http://www.pricerunner.dk: Oversættelse af konklusion:
 
Antal sider: 1 af 5 


Antal kommentarer: 6 Læs / Skriv Produkt udlånt af: Creative
  Siden vist: 9715 antal gange. DK distributør: HornetTek


Introduktion  

 

Creative er efterhånden en gammel kending på markedet og har i over et årti leveret hardware og software løsninger til både lyd og grafik, men dog valgte de at stoppe grafikdelen for år tilbage og i stedet fokuserer de på lydsiden mht. lydkort, højttalere, transportable webcams, lydenheder samt høretelefoner.
I dag kigger jeg nærmere på et interessant produkt, som er henvendt til personen, der har sin laptop med på farten, og som gerne vil have en ordentlig lydkvalitet til spil, musik og film.
 
Når det kommer til at konfigurere ens nye laptop, har man efterhånden en masse muligheder at vælge imellem.  Alt fra skærmstørrelsen, processor, grafik, hukommelse og harddisk kan optimeres til at passes efter behov og budget, men desværre er der stadig nogle standard komponenter, som ikke fuldt egner sig til opgraderinger såsom lydsystemet!.
 
Hvor pc ejere har haft mulighed for at gøre brug af højlydkvalitets lydkort via 3. parts producenter (såsom Creative igen), så har det ikke rigtig været en mulighed for laptop ejere. Ok jeg indrømmer, at vi har set, at der er ExpressCard lydkort til rådighed, men ikke alle notebooks har en ExpressCard-slot, så det limiterer lidt anvendelse og tilgængelighed.

Creative her i nyere tid udgivet USB lydkort og denne gang kigger jeg på Sound Blaster X-Fi Go!, som kan bruges på alle bærbare og stationære computere med et ekstra USB-port. Som navnet antyder, Go!  bringer X-Fi lydkvalitet og EAX HD-understøttelse til laptoppen via en fiks lille USB-dongle.
 
 

 Deaktiver
Grund:
 
 

www.bildelestore.dk