Test: MSI E350IA-E45


Litteratur type: Artikel, Bundkort, AMD Skribent: Gripen90
Frigivelsesdato: onsdag, d. 23. marts 2011 Korrekturlæser: Mino
Senest opdateret: onsdag, d. 23. marts 2011 Billed behandling:
Pristjek på Bundkort: Oversættelse af konklusion:
 
Antal sider: 1 af 9 


Antal kommentarer: 8 Læs / Skriv Produkt udlånt af: MSI
  Siden vist: 8739 antal gange. DK distributør: InterData


Introduktion

 

AMD tager nu for alvor kampen op mod Intels Atom baserede mini-ITX bundkort, der har bredt sig til et væld af små smarte, og i mange tilfælde "grønne" PC'er, der brøster sig af et lavt strømforbrug, og en OK ydelse til kontorbrug.

Normalt ser vi man en PC som værende en samling enkeltkomponenter der alle kan skiftes individuelt,men det er ikke tilfældet her, da vi så at sige har en “All-in-one” pakke. Med Mini-ITX MSI E350IA-E45 får man AMD’s helt nye 1.6GHz E350 CPU sammenbundet med AMD’s Radeon HD 6310 grafikchip, og de er begge ”fusioneret” med bundkortet så at sige, så man må stille sig tilfreds med det man får. Det eneste der mangler er en PSU, en stang DDR3 ram og en harddisk, så er du kørende.

Heldigvis er der en god sjat ydelse i AMD’s nye Accelerated Processing Unit, og for dem der ikke ved det, så er denne APU en Dual Core x86 kerne med en forholdsvis kraftig grafik-kerne, det skulle jo være perfekt til en lille home-work-station til kontor/internet brug. Så lad os se hvad produktet tilbyder !.

 Deaktiver
Grund:
 
 

www.bildelestore.dk