Test: Asus U46Sv notebook


Litteratur type: Artikel, Bærbare Skribent: Emillos
Frigivelsesdato: fredag, d. 18. november 2011 Korrekturlæser: rehan09
Senest opdateret: fredag, d. 18. november 2011 Billed behandling: svedel77
Pristjek på Bærbar: 6100,00 DKK Oversættelse af konklusion: rehan09
 
Antal sider: 1 af 6 


Antal kommentarer: 7 Læs / Skriv Produkt udlånt af: ASUS
  Siden vist: 9747 antal gange. DK distributør: Techdata


Introduktion

 

Det er de færreste, der nu til dags gider, at rende rundt med en 4-kilo's klods af en slæbbar computer, der mest af alt leder tankerne hen på mobiltelefonens spæde fødsel, inklusive dens medfølgende rygproblemer. Nogle har skiftet deres bærbare computer helt ud med en tablet – eller en tavlecomputer, som det hedder på klingende rigsdansk. Der er dog fortsat en stor målgruppe, der kræver et godt – fysisk – tastatur, og processorkræft til at klare, hvad dagligdagen nu må byde på. Om det så er billedbehandling, programmeringsværktøj eller noget helt tredje.

Et af ASUS' mange bud, er ASUS U46SV: En tynd 14-tommers bærbar computer, der med en kraftig Intel Core i5 i ryggen, har masser af krafter under kølerhjelmen. Firmaet lover god mobilitet, gode multitaskingevner og en super batterilevetid.

 
 
 
ASUS, eller mere præcist ASUSTeK, er et Taiwanesisk firma der blev grundlagt i 1990. De er mest kendt for deres hardware komponenter men de senere år har de også vundet rigtig godt ind på notebook markedet. Det er dog ikke det eneste ASUS producerer. De laver nemlig også PDA'er, mobiltelefoner, netværksprodukter og LCD skærme, og et væld af tilbehør. Bloomberg's Businessweek har vurderet ASUS til at være en af asiens 10 største it virksomheder.


Deaktiver
Grund:
 
 

www.bildelestore.dk