Test: Synology DS212+


Litteratur type: Artikel, NAS Server Skribent: martinta
Frigivelsesdato: torsdag, d. 2. februar 2012 Korrekturlæser: rehan09
Senest opdateret: torsdag, d. 2. februar 2012 Billed behandling: martinta
Pristjek på NAS Server: 2299,00 DKK Oversættelse af konklusion: rehan09
 
Antal sider: 1 af 9 


Antal kommentarer: 1 Læs / Skriv Produkt udlånt af: Techdata
  Siden vist: 30740 antal gange. DK distributør: n/a


Introduktion

 

Så blev det igen tid til at se på en NAS her på redaktionen, denne gang drejer det sig om Synology’s DS-212+ som er en NAS med mulighed for 2 diske. 

Til de som ikke er sikker på hvad en NAS (Network Attached Storage) er, så er det en enhed du kan tilslutte dit netværk og benytte som central lagerenhed, istedet for at have dine data spredt ud over en masse DVD’er eller USB-pinde, som nemt bliver væk eller beskadiget. Det er dog de færreste NAS modeller som ikke har meget mere at byde på, og denne er bestemt ingen undtagelse.
 

 

 

Men lidt om Synology først engang.
Synology har været på storage-markedet i mange år og har efterhånden leveret en hel del forskellige modeller til både hjemmet og virksomheder, med modeller som kan klare hastigheder på over 1GB/s! Det er dog en lidt anden boldgade vi befinder os i her, eftersom vi må "nøjes" med en 2 disks løsning med Gigabit interface.
Her er hvad Synology skriver om sig selv på deres hjemmeside:
 
 
"Grundlagt i 2000. Synology er et ungt og energisk firma, der er dedikeret til udvikling af højtydende, pålideligt, fleksible og miljøvenlige Network Attached Storage (NAS)-produkter. Vores mål er at levere brugervenlige løsninger og god kundeservice, som opfylder behovet i virksomheder, hjemmekontorer, blandt individuelle brugere og familier."”
 
Tak til da9els for lån af firma beskrivelse.
 
 
 
Men lad os da tage et kig på hvad vi egentlig får med på næste side. 
 


Deaktiver
Grund:
 
 

www.bildelestore.dk