Test: HiS Radeon HD 7950


Litteratur type: Artikel, Grafikkort, AMD/ATI Skribent: SDK
Frigivelsesdato: tirsdag, d. 31. januar 2012 Korrekturlæser: rehan09
Senest opdateret: tirsdag, d. 31. januar 2012 Billed behandling: svedel77
Pristjek på Grafikkort: 3000,00 DKK Oversættelse af konklusion: rehan09
 
Antal sider: 1 af 8 


Antal kommentarer: 40 Læs / Skriv Produkt udlånt af: HIS
  Siden vist: 23367 antal gange. DK distributør: Komplett.dk


Introduktion

Så er vi nået til næste kort i AMDs nye 7000-serie, og dette er traditionen tro døbt HD 7950. Kortet er i virkeligheden bare et 7970 med færre stream processorer og lavere clockhastighed. AMD påstår at kortet er den perfekte blend mellem pris og power, samt at det har ” massive overclocking headroom”. Det lyder alt sammen meget spændende så lad os da komme i gang. 

Men først vil jeg lige nævne en detalje eller 2. Igennem tiden har vi modtaget kritik på grafikkort artiklerne, noget konstruktivt andet knapt så konstruktivt. Jeg har noteret de gode forslag ned, og vil lave en mindre overhaling af artiklerne inden for 1 måned eller 2.

 

HIS (Hightech Information System) er en grafikproducent, der blev etableret i Hong Kong i 1987. De producerer (ATI) AMD's kort ofte kombineret med Arctic Cooling's køleløsninger. De har siden deres ATI 9800 kort været kendt for hurtige, velkølede og støjsvage kort, og har haft ganske god succes til trods for at deres kort ofte er noget dyrere end standard-kortene.Deaktiver
Grund:
 
 

www.bildelestore.dk