Test: Synology DS712+ NAS


Litteratur type: Artikel, NAS Server Skribent: tatoo1956
Frigivelsesdato: mandag, d. 13. februar 2012 Korrekturlæser: rehan09
Senest opdateret: mandag, d. 13. februar 2012 Billed behandling: tatoo1956
Pristjek på NAS Server: 3300,00 DKK Oversættelse af konklusion: tatoo1956
 
Antal sider: 1 af 8 


Antal kommentarer: 7 Læs / Skriv Produkt udlånt af: Synology
  Siden vist: 18969 antal gange. DK distributør: Techdata


Introduktion


Vi tester Synology's NAS-server DS712+. En spændende "lille af størrelse" NAS med store muligheder. Det er et stykke tid siden at jeg har testet sådanne "fornøjelige" og spændende nye produkter så jeg glæder mig virkeligt.

Her er hvad Synology selv skriver om denne NAS:
Synology® DiskStation DS712+ er yderst effektiv, skalerbar og en netværkslagerløsning med masser af funktioner, der opfylder behovene i små og mindre virksomheder, der kræver en effektiv måde at centralisere databeskyttelsen på, simplificere datastyringen og hurtigt skalere lagerkapaciteten med et minimum at tid, der bruges til konfiguration og styring. Synology DS712+ leveres med Synologys 3-års begrænsede garanti.

 

For at give et billede af hvad en NAS egentlig kan bruges til har Synology lavet dette billede, som illustrerer hvordan sådan en enhed sættes sammen med resten af maskinerne i hjemmet. 

Synology har været på storage-markedet i mange år og har efterhånden leveret en hel del forskellige modeller til både hjemmet og virksomheder, med modeller som kan klare hastigheder på over 1GB/s! 

Her er hvad Synology skriver om sig selv på deres hjemmeside:

"Grundlagt i 2000. Synology er et ungt og energisk firma, der er dedikeret til udvikling af højtydende, pålideligt, fleksible og miljøvenlige Network Attached Storage (NAS)-produkter. Vores mål er at levere brugervenlige løsninger og god kundeservice, som opfylder behovet i virksomheder, hjemmekontorer, blandt individuelle brugere og familier."
 

Vi åbner kassen på næste side:Deaktiver
Grund:
 
 

www.bildelestore.dk