Test: Samsung Ultrabook 5-serien


Litteratur type: Artikel, Bærbare Skribent: Emillos
Frigivelsesdato: torsdag, d. 15. marts 2012 Korrekturlæser: jmose
Senest opdateret: torsdag, d. 15. marts 2012 Billed behandling: svedel77
Pristjek på Bærbar: 6499,00 DKK Oversættelse af konklusion: jmose
 
Antal sider: 1 af 6 


Antal kommentarer: 5 Læs / Skriv Produkt udlånt af: Samsung
  Siden vist: 18978 antal gange. DK distributør: n/a


Introduktion

 

Ultrabooks er det nye sort. Tynde lette bærbare computere, der har lang batteritid og er lette at have med sig. Bærbare, som bærbare vel egentlig bør være. I majoritetens optik startede Apple trenden tilbage i januar 2008, hvor Steve Jobs trak en bærbar computer ud af en konvolut. En computer uden skyggen af DVD-drev, der til gengæld var ekstremt tynd i forhold til datidens bærbare computere. Det manglende optiske drev var dengang ret kontroversielt - men mange producenter fulgte efter med netbooks, der med deres 9-10" skærme og billige prisskilt ligeledes tog computeren til et nyt niveau. 

 

 

I 2012 er manglen på optisk drev på ingen måde kontroversielt, og udbuddet af tynde computere er efterhånden ganske habilt. Intel har proklameret, at man satser på Ultrabook'en, der efter deres standard er en ultratynd computer med Intel-indmad, med et prisskilt på mindre end 1000 dollars (ca. 7500 danske kroner). I praksis er definitionen dog mere løs - men det er i hvert fald ambitionen på sigt.

 

 

Samsung stiller her med deres 5-serie, der byder på fornuftig hardware, pakket ind i et flot og tyndt kabinet, til en overkommelig pris. Firmaet i sig selv behøver næppe nogen introduktion, da de for år tilbage stormede ind på det danske marked, hvor de især er kendt for deres TV og mobiltelefoner.Deaktiver
Grund:
 
 

www.bildelestore.dk