Test: Synology DS112j NAS


Litteratur type: Artikel, NAS Server Skribent: tatoo1956
Frigivelsesdato: fredag, d. 1. juni 2012 Korrekturlæser: jmose
Senest opdateret: fredag, d. 1. juni 2012 Billed behandling: tatoo1956
Pristjek på NAS Server: 1039,00 DKK Oversættelse af konklusion: tatoo1956
 
Antal sider: 1 af 9 


Antal kommentarer: 10 Læs / Skriv Produkt udlånt af: Synology
  Siden vist: 17909 antal gange. DK distributør: Techdata


Introduktion

 

 

Vi tester Synologys DS112j NAS Diskstation. Den har "kun" plads til ét styk harddisk og du kan vælge mellem at montere en 3,5" eller en 2,5" (tommer) harddisk i den. Denne 112j diskstation er rettet mod almindelige hjemmebrugere og deres daglige behov for streaming, backup mm. Synologys fortrinlige styresystem DSM4 er let at bruge og man lærer hurtigt at benytte de forskellige faciliteter (og dem er der mange af). DSM bliver opdateret jævnligt og der kommer flere og flere muligheder til Synology's NAS-systemer.

Her er, hvad Synology selv skriver om deres DS 112j NAS:

Budgetvenlig 1-rums NAS-server til hjemmet

Synology DiskStation DS112j er designet til at levere en simpel løsning til filsikkerhedskopiering, lagring og deling af dit hjemmemiljø med lavt strømforbrug. Den kører på operativsystemet DiskStation Manager (DSM) og er nem at bruge og har en række personlige underholdningsfunktioner.
•24/7 Personlig Sky
•2,5 og 3,5 tommers harddiskunderstøttelse
•Hardwarekrypteringsmotor
•Køligt og stille design
•Strømbesparende. Bruger kun 12,1 W under drift
•Kører på Synology DiskStation Manager (DSM)

For at give et billede af hvad en NAS egentlig kan bruges til har Synology lavet dette billede, som illustrerer hvordan sådan en enhed sættes sammen med resten af maskinerne i hjemmet.Synology har været på storage-markedet i mange år og har efterhånden leveret en hel del forskellige modeller til både hjemmet og virksomheder, med modeller som kan klare hastigheder på over 1GB/s!

Her er hvad Synology skriver om sig selv på deres hjemmeside:

"Grundlagt i 2000. Synology er et ungt og energisk firma, der er dedikeret til udvikling af højtydende, pålideligt, fleksible og miljøvenlige Network Attached Storage (NAS)-produkter. Vores mål er at levere brugervenlige løsninger og god kundeservice, som opfylder behovet i virksomheder, hjemmekontorer, blandt individuelle brugere og familier."


Vi ser nærmere på kassens indhold på næste side:Deaktiver
Grund:
 
 

www.bildelestore.dk