Test: AOC D2357Ph skærm


Litteratur type: Artikel, Skærme Skribent: Capiz
Frigivelsesdato: onsdag, d. 5. september 2012 Korrekturlæser: jmose
Senest opdateret: onsdag, d. 5. september 2012 Billed behandling: Capiz
Pristjek på Skærme: 1965,00 DKK Oversættelse af konklusion: Capiz
 
Antal sider: 1 af 6 


Antal kommentarer: 11 Læs / Skriv Produkt udlånt af: AOC
  Siden vist: 11593 antal gange. DK distributør: AOC


Introduktion


 

Denne gang har vi fået en AOC skærm til test. Skærmen er 23” Full HD skærm, med polariseret 3D panel. Denne skærm er til den private forbruger, som går efter det nyeste skrig. Markedet for pc-skærme med 3D paneler, er stadig i det første indledende stadie. Der findes mange forskellige tiltag, for at opnå 3D effekten på skærme, både til PC men også til TV. Der kommer flere og flere spil på markedet, det understøtter en eller flere typer af 3D effekt. Men ej at forglemme, flere og flere film bliver produceret i 3D, og det er helt sikkert også en faktor, der skal tages med, når pc skærme bliver med 3D.
AOC er gået på markedet med et fint bud, på hvad man kan få i dag. Skærmen leveres med 2 typer briller. 1 alm. ”solbrille” look, og et Mickey-Mouse look, hvis man bruger briller i dagligdagen, så man stadig kan se noget, og få 3D effekten, en fiks detalje, for jeg har ikke set det før.

 

 


AOC eller Admiral Overseas Corporation som de oprindeligt hed, kan dateres tilbage til 1934 hvor de producerede fjernsyn. Admiral Overseas Corporation er grundlagt i USA, men har senere stiftet afdelinger i Kina og Taiwan. Efter de i 1979 startede op i Taiwan påtog de sig navnet AOC. I dag er AOC en global spiller på IT og forbruger markedet indenfor monitor markedet. Virksomheden ønsker at AOC skal være et mærke der står for høj kvalitet til overkommelig pris.
 

"I næsten 20 år har pakkeløsningssælgere og andre forhandlere kunnet stole på vores høje kvalitet til lav pris på CRT og LCD skærme"- skriver AOC på deres hjemmeside.

 Deaktiver
Grund:
 
 

www.bildelestore.dk