Test: Samsung S24B750V Monitor


Litteratur type: Artikel, Skærme Skribent: da9els
Frigivelsesdato: mandag, d. 28. januar 2013 Korrekturlæser: noXpert
Senest opdateret: mandag, d. 28. januar 2013 Billed behandling: da9els
Pristjek på Skærme: 1719,00 DKK Oversættelse af konklusion: noXpert
 
Antal sider: 1 af 7 


Antal kommentarer: 12 Læs / Skriv Produkt udlånt af: Samsung
  Siden vist: 12952 antal gange. DK distributør: Techdata


Introduktion
 

Samsung har sendt os denne flotte 24" FullHD skærm, som jeg har fået lov til at teste. Det er en stilren designer-skærm, som nok mest henvender sig til folk, der gerne vil have noget interessant at kigge på - udover billedet på skærmen selvfølgelig. Det er en skærm med MHL-funktion (Mobile High-Definition Link), hvilket er beregnet som en audio / video-opkobling fra smartphones, tablets og lignende. Det er også kaldet smartphone mirroring, hvilket selvfølgelig giver nogle ekstra muligheder med hensyn til at bruge sin telefon som et slags mini mediecenter.
SB750 rummer en del andre funktioner, som vi kigger nærmere på på de følgende sider.

Vi kender vist alle sammen Samsung. De har været på markedet siden 1938 og har en finger med i næsten alt hvad der bliver produceret af elektronik for tiden. Samsung har et overvældende udvalg af forbrugerelektronik, og for tiden er de blandt andet aktuelle med over 150 mobiltelefoner plus en masse andre gadgets, hardware, tablets, skærme, TV, afspillere og HiFi.
Samsung ejer / er medejere af omkring 80 selskaber, som producerer alt fra tøj til containerskibe. Der er tale om en af de virkelig tunge drenge i klassen, hvor forbrugerelektronik bare er en del af sortimentet.

  

Det første billede er The Samsung Byeolpyo noodles logo fra 1938 og logoet til højre kender vi allesammen.


Vi kigger på kassens indhold på næste side.Deaktiver
Grund:
 
 

www.bildelestore.dk