Test: AData SP600 SSD


Litteratur type: Artikel, Solid state disk Skribent: Gerner
Frigivelsesdato: fredag, d. 8. februar 2013 Korrekturlæser: jmose
Senest opdateret: fredag, d. 8. februar 2013 Billed behandling: svedel77
Pristjek på Solid state disk: 746,00 DKK Oversættelse af konklusion: jmose
 
Antal sider: 1 af 7 


Antal kommentarer: 5 Læs / Skriv Produkt udlånt af: AData
  Siden vist: 7011 antal gange. DK distributør: EET Danmark A/S


Introduktion

Vi har endnu engang fået lækkerrier hjem fra ADATA, hvor vi denne gang tager et nærmere kig på deres nye ADATA SP600 SSD. I denne model af ADATAs SSD'er har de valgt, at bruge en JMicron JMF661 controller fra JMicron, med en opgivet hastighed på 360MB/s for læse- og 130MB/s for skrivehastigheden. SDD'en kommer ud i tre forskellige kapaciteter, 32GB/64GB/128GB.

ADATA giver 3 års garanti og oplyser en forventet levetid på 1,000,000 timer. 

 

 

 

ADATA blev lanceret i 2001 med et primært fokus på DRAM moduler og har siden da udvidet deres portfolio med USB Flash-drev, hukommelseskort, SSD'er og transportable HDD. De har på få år formået at vinde flere internationale titler såsom; National Silver Award of Excellence i Taiwan, Japans G-MARK (Good Design Award), CES Innovations Award i USA, iF Design Award og The Red Dot Design Award i Tyskland.

Deres logo med kolibrien i de mange farver, repræsenterer firmaets intentioner om at være et moderne og globalt produkt imens de bibeholder den blå farve som de startede selskabet med. Kolibriens adrætte egenskaber, viser at firmaet er yderst responsive til det/de moderne, voksende marked/forbrugerkrav, og kontrasten i farverne viser den spændene og dynamiske natur, som ADATA er præget af.

Derudover har firmaet en streng CSR politik (social ansvarheds-politik) og er blevet tildelt ISO14001 certificeringen, som er en international standard, der sørger for at firmaer overholder miljø-mæssige og arbejdsmæssige forpligtelser, f.eks. Environmental management og RoHS (EU Restriction of Hazardous Substances).

 

Lidt om SSD teknologien på næste side...Deaktiver
Grund:
 
 

www.bildelestore.dk