Test: Itenso Tablet TAB814


Litteratur type: Artikel, Smartphone/tablet Skribent: Capiz
Frigivelsesdato: onsdag, d. 27. februar 2013 Korrekturlæser: noXpert
Senest opdateret: onsdag, d. 27. februar 2013 Billed behandling: Capiz
Pristjek på http://www.pricerunner.dk: 1011,00 DKK Oversættelse af konklusion: noXpert
 
Antal sider: 1 af 7 


Antal kommentarer: 1 Læs / Skriv Produkt udlånt af: Intenso.de
  Siden vist: 16225 antal gange. DK distributør: Coferrodetail.dk


Introduktion

 

Intenso er for mig et nyt mærke. Jeg har aldrig hørt om det før, men på trods af dette er det dog ikke første gang, vi har fået et produkt fra Intenso til test. Dog er dette den første Tablet vi har set fra Intenso, og det bliver spændende hvad denne discount tablet kan i forhold til de meget dyrere tablets på markedet.

Det er ikke meget man kan finde om firmaet Intenso på nettet. Det eneste der springer op når man googler firmanavnet er et Tysk site. Den er så til gengæld opbygget meget informativt omkring deres store udvalg af produkter som primært henvender sig til brugeren, der har mobilitet som sit mantra. Hvis man lige tager et kig på knappen 'firma profil', så er det bare en kort opsummering af firmaets grundlæggende filosofi, man bliver præsenteret for. Jeg har tilladt mig at lave en fri oversættelse af filosofien i det følgende.

Datamobilitet er firmaets kernekompetance. Opsummerende er deres motivation at gøre et moderne liv - Let og sikkert.

Som et stærkt hold er vi entusiastiske med hensyn til digital teknologi og især at stille vores fantastiske pris/kvalitetsforhold til vores kunders frie brug. Den store anerkendelse af vores produkter på markedet kan ses som en bekræftelse af vores garantier - Intenso Løsninger til din digitale verden.Deaktiver
Grund:
 
 

www.bildelestore.dk