Test: Intenso 240GB SSD SATAIII Premium


Litteratur type: Artikel, Solid state disk Skribent: Gerner
Frigivelsesdato: tirsdag, d. 5. marts 2013 Korrekturlæser: noXpert
Senest opdateret: tirsdag, d. 5. marts 2013 Billed behandling: Gerner
Pristjek på Solid state disk: 1361,00 DKK Oversættelse af konklusion: noXpert
 
Antal sider: 1 af 7 


Antal kommentarer: 7 Læs / Skriv Produkt udlånt af: Intenso.de
  Siden vist: 12327 antal gange. DK distributør: Coferrodetail.dk


Introduktion
 

I dag tager vi et kig på den nye Premium SSD fra det tyske firma INTENSO med det yndige navn INTENSO 240GB SSD Premium. Med SSD'ens SATAIII interface lover INTENSO en skrive-/læsehastiged på op til 550Mb/s ved læsening og 470Mb/s ved skrivning, hvilket umiddelbart lyder rigtig fornuftigt. Hastigheden kommer fra anvendelsen af den udmærkede Sandforce SF-2281 controller, og MLC NAND Flash ram.

 

 

Det er ikke meget man kan finde om firmaet Intenso på nettet. Det eneste der springer op når man Googler firmanavnet er et Tysk site. Det er så til gengæld opbygget meget informativt omkring deres store udvalg af produkter som primært henvender sig til brugeren, der har mobilitet som sit mantra. Hvis man lige tager et kig på knappen 'firma profil', så er det bare en kort opsummering af firmaets grundlæggende filosofi, man bliver præsenteret for. Jeg har tilladt mig at lave en fri oversættelse af filosofien i det følgende.

Datamobilitet er firmaets kernekompetance. Opsummerende er deres motivation at gøre et moderne liv - Let og sikkert.

Som et stærkt hold er vi entusiastiske med hensyn til digital teknologi og især at stille vores fantastiske pris/kvalitets forhold til vores kunders frie brug. Den store anerkendelse af vores produkter på markedet kan ses som en bekræftelse af vores garantier - Intenso Løsninger til din digitale verden.


 

Lidt mere om SSD teknologi på næste side...

 


Deaktiver
Grund:
 
 

www.bildelestore.dk