Test: COUGAR Challenger


Litteratur type: Artikel, Kabinetter Skribent: Renissen2
Frigivelsesdato: tirsdag, d. 28. maj 2013 Korrekturlæser: noXpert
Senest opdateret: tirsdag, d. 28. maj 2013 Billed behandling: Renissen2
Pristjek på Kabinetter: 0,00 DKK Oversættelse af konklusion: Renissen2
 
Antal sider: 1 af 7 


Antal kommentarer: 9 Læs / Skriv Produkt udlånt af: Cougar
  Siden vist: 9187 antal gange. DK distributør: PCB.SE


Introduktion

 

Denne gang ser vi på et Challenger Gamer kabinet fra firmaet Cougar. Det er første gang vi ser på et kabinet fra dette ret nye firma.

 

  

 

 

Firmaet Cougar skriver på deres site om sig selv, at de er et firma som specifikt har entusiast gamere som kræver State of the art kabinetter og højeffektive PSUer som målgruppe, og især gamerne som ønsker at udtrykke deres dynamiske gamer livsstil med pålidelige kvalitetsprodukter.
 
Derfor ønsker Cougar at være leveringsdygtige med "Best in the class" innovative produkter som er med helt fremme i skoene (cutting edge) gamer produkter. Cougar blev grundlagt i 2007 af en gruppe entusiaster og professionelle medarbejdere i Tyskland, som syntes at der på PC hardware ikke var sket de store ændringer i den måde en desktop PC fremstår på over de sidste 20 år. Det er stadig det samme kedelige udtryk og et internt layout med uendelige ukreative kosmetiske variationer og dårlig kvalitet. Derfor ønskede Cougar at forsyne gamere med mere stilfulde produkt koncepter som samtidig ville møde de skrappeste kvalitetskrav. I dag har Cougar udviklet sig til et Globalt mærke(brand) som leverer innovative, højydelses og højkvalitets produkter til PC Gaming markedet.
 
Facebook: facebook.com/cougarworld/
 
YouTube: youtube.com/user/cougarglobal/ 

 

Det var unægtelig store ord i det forrige afsnit, så lad os gå videre og se om det holder vand.

 

Lad os så få pakket ud på næste side.

 Deaktiver
Grund:
 
 

www.bildelestore.dk