Test: Lenovo X1 Carbon


Litteratur type: Artikel, Bærbare Skribent: Pizzadude
Frigivelsesdato: mandag, d. 10. juni 2013 Korrekturlæser: Verdenshersker
Senest opdateret: mandag, d. 10. juni 2013 Billed behandling: svedel77
Pristjek på Bærbar: 13795,00 DKK Oversættelse af konklusion: Pizzadude
 
Antal sider: 1 af 7 


Antal kommentarer: 12 Læs / Skriv Produkt udlånt af: Lenovo
  Siden vist: 12713 antal gange. DK distributør: Lenovo


Introduktion

For lidt over 20 år siden introducerede IBM den første ThinkPad, og siden da er ThinkPad efterhånden gået hen og blevet et nærmest legendarisk brand. I 2005 overtog Lenovo IBM's afdeling for bærbare computere, og med i købet fulgte også ThinkPad-branded. Kinesiske Lenovo er en af verdens aller største producenter af computere (2. største efter HP i 2012), hvor deres hovedfokus også ligger, de har dog også blandt andet smartphones og tablets i sortimentet.

Heldigvis er Lenovo fortsat i den gamle ånd med et design, der stadig på mange måder ligner tidligere modellers med kvaliteten i top, og gamle kendinge som TrackPoint (den røde "knap" i miden af tastaturet) samt forstærket kabinet. Mange sværger stadig til ThinkPads, og særligt som business-bærbar står branded stærkt.  

 


Enhver producent af bærbare computere har efterhånden mindst et eksemplar i deres lineup, som lever op til Intel's ultrabook-standard. Standarden sætter blandt andet krav til de fysiske dimensioner (den skal være tynd og let), hardware og batterilevetid. I dag skal vi se på et bud fra Lenovos X-serie, nærmere bestemt X1 Carbon.Deaktiver
Grund:
 
 

www.bildelestore.dk