Test: MEDION ERAZER


Litteratur type: Artikel, Bærbare Skribent: Renissen2
Frigivelsesdato: onsdag, d. 18. september 2013 Korrekturlæser: noXpert
Senest opdateret: onsdag, d. 18. september 2013 Billed behandling: Renissen2
Pristjek på Bærbar: 13449,00 DKK Oversættelse af konklusion: Renissen2
 
Antal sider: 1 af 7 


Antal kommentarer: 14 Læs / Skriv Produkt udlånt af: Blackbelt communications
  Siden vist: 20404 antal gange. DK distributør: Medion Shop


Introduktion

 

Denne gang er det en Gamer bærbar baseret på noget af det nyeste hardware og det vil så sige Haswell i7-4700MQ CPU og Nvidia GTX 780 GFX kort. Så man kan roligt sige at ud fra disse få lækre hardwarestumper er der virkelig her er tale om en bærbar til entusiasten eller den utrættelige gamer, der kan spille i timevis.

MEDION erazeren leveres i denne ret neutrale papkasse. Der er lige et par illustrationer der viser maskinen stilistisk, en hvid bred linie og endelig en blå linje som også går igen ovenpå toppen af erazeren som en del af udsmykningen / designet. I den ene side af kassen finder man desuden de vigtigste specifikationer på den bærbare.

Om sig selv skriver medion på deres hjemmeside følgende.


MEDION-forretningsmodellen, som har stået sin prøve såvel nationalt som internationalt gennem mere end 25 år, har til formål i samarbejde med forhandlerpartnerne at tilbyde forbrugerne innovative og moderne kvalitetsprodukter inden for forbrugerelektronik i et attraktivt design og med den nyeste teknologi i den bedste kvalitet i et fremragende pris/ydelse-forhold.

MEDION fungerer over for sine kunder - de store internationale detailhandelskæder - ikke blot som leverandør af produkter, men gør langt mere end dette, ved at påtage sig rollen som full-service tjenesteleverandør, der håndterer og kontrollerer hele værdiskabelseskæden for sine kunder. Helt fra udvikling af produktideen over produktion, og logistik til after sales-service.

Takket være vores full-service kompetencer reducerer MEDION forhandlernes arbejdsbyrde, så de kan koncentrere sig fuldt ud om salget af produkterne. MEDION håndterer ikke selv alle trin i værdikæden, men inddrager effektive internationale partnere på de forskellige projektniveauer i en verdensomspændende produktionsproces. Efter at MEDION i samråd med forhandleren har udviklet produktideen og produktdesignet, indkøbes komponenter fra førende internationale producenter, med deres teknologiske knowhow og produktionskompetence integreres de i produktionsprocessen.

MEDION strukturerer, håndterer og kontrollerer logistikprocessen, som varetages af effektive speditører. En central succesfaktor for både MEDION og MEDIONs kunder er den omfattende og effektive MEDION after sales-service, som 365 dage om året sørger for, at slutkunden får den ønskede support i forbindelse med ibrugtagningen og betjeningen af produktet. Og at reparation og erstatning af produkter finder sted hurtigt, når der er behov for det.
Ved at inddrage de mest effektive partnere - især i de investeringstunge dele af værdikæden - sikrer MEDION sin fleksibilitet både med hensyn til den produktpalet, der tilbydes, som vi således kan tilbyde kunderne de nyeste produkter i et et særdeles overkommeligt pris/ydelse-forhold.

MEDIONs produktpalet omfatter det komplette sortiment inden for moderne forbrugerelektronik. Uanset, om der er tale om PC'ere, Bærbar computere, LCD- eller LED-TV, DVD-afspillere/optagere, MP3-afspillere, Navigation: Hos MEDION får forhandlerpartnerne adgang til det mest omfattende udvalg af moderne og innovative forbrugerelektronik i det bedste pris/ydelse-forhold.

MEDIONs kernekompetencer består ud over de innovative og designorienterede multimedieprodukter og udvikling af nye tilbud til forbrugerne også i en særdeles effektiv intern IT-struktur, omfattende logistikkompetencer og en specialiseret after sales-service.

 

Så går vi videre til næste side og ser hvad kassen gemmer på.Deaktiver
Grund:
 
 

www.bildelestore.dk