Test: Qnap HS210 NAS


Litteratur type: Artikel, NAS Server Skribent: tatoo1956
Frigivelsesdato: fredag, d. 25. april 2014 Korrekturlæser: jmose
Senest opdateret: tirsdag, d. 29. april 2014 Billed behandling: tatoo1956
Pristjek på NAS Server: 2119,00 DKK Oversættelse af konklusion: tatoo1956
 
Antal sider: 1 af 8 


Antal kommentarer: 53 Læs / Skriv Produkt udlånt af: QNAP
  Siden vist: 14038 antal gange. DK distributør: QNAP


Introduktion

 

 

 Vi tester denne gang en nyskabelse fra QNAP. En fanless (uden blæser) NAS og mediecenter, som kan udføre en "almindelig" NAS'es opgaver og samtidig streame til din DLNA-modtager / medieafspillere.

Den er aldeles nydelig I designet, passer fint ind I dine andre medier (efter min ydmyge mening) og så er den lydløs. Det eneste som kan støje er harddisken. Det er et spændende tiltag som QNAP her fremviser og jeg er spændt på resultaterne af denne test. At slippe for støv I sin NAS lyder som en drøm.

Her er, hvad QNAP beretter om deres Nye QNAP HS210 NAS direkte kopieret fra deres hjemmeside:

Stille & støvfri
HS-210 blev fremstillet som en "tavs NAS-løsning", som giver brugerne mulighed for at nyde filer og medier uden forstyrrelser. Dette giver et perfekt match til hjemmebiograf-entusiaster og lydentusiaster om ønsker at maksimere deres audio / visuelle oplevelser og denne NAS er målrettet mod brugere, der ønsker at køre deres systemer uden nogen baggrundsstøj. HS-210 har ingen bevægelige dele som blæsere eller lignende med en forbedret driftssikkerhed og den forbliver ren og støvfri, selv efter langvarig brug. HS-210 bruges bedst sammen med SSD'er eller WD ® Red ™ & Seagate ® NAS-diske som en pålidelig lagerløsning.

Herunder lidt om QNAP:

Ved du ikke hvad man bruger en NAS til, så kig på QNAPs illustration om funktionerne/brugen af en NAS herunder. Du kan tilslutte den til en enkelt PC eller til et helt netværk, hvor alle brugerne (PC'erne) kan komme til NAS'en og bruge de dokumenter eller filer, som ligger på den. Hvis man ønsker det, kan man tilslutte den fra internettet og herigennem også komme til alle de filer som ligger på NAS'en.

 


Om QNAP Systems, Inc.:

QNAP en multinational virksomhed startet i 2004.
QNAP (Quality Network Appliance Provider) Systems, Inc. leverer en bred vifte af højteknologiske løsninger inden for Network Attached Storage (NAS) og netværksvideo, der er kendetegnet ved brugervenlighed, pålidelighed og stor datakapacitet. QNAP integrerer teknologier med henblik på at effektivisere virksomheders fildeling, datahåndtering og overvågning – samt give private brugere bedre digitale oplevelser. QNAP har hovedkvarter i Taipei, Taiwan, og leverer løsninger til et globalt marked.

Vi åbner kassen fra QNAP på næste side:Deaktiver
Grund:
 
 

www.bildelestore.dk