Test: Gigabyte F2A88XN-WIFI mITX bundkort


Litteratur type: Artikel, Bundkort, AMD Skribent: Renissen2
Frigivelsesdato: fredag, d. 28. marts 2014 Korrekturlæser: jmose
Senest opdateret: fredag, d. 28. marts 2014 Billed behandling: Renissen2
Pristjek på Bundkort: 688,00 DKK Oversættelse af konklusion: Renissen2
 
Antal sider: 1 af 9 


Antal kommentarer: 0 Læs / Skriv Produkt udlånt af: Gigabyte
  Siden vist: 14009 antal gange. DK distributør: Fourcom


Introduktion

Denne gang har jeg modtaget et m-ITX bundkort fra Gigabyte. Der er derfor ikke tale om et bundkort til spille maskinen da der kun er plads til et grafikkort og 2 RAM klodser. Men gør det nu den store forskel hvis man alligevel ikke vil have bygget mere på, for chipsættet er jo det samme og bør yde lige så godt som spille bundkortene. Jeg kører bundkortet gennem pinebænken og så må vi se hvad resultatet bliver.

 

 

Forsiden af kassen er prydet med primært bundkortets navn og at det er et "Ultra Durable 4 Plus" som er Gigabytes kvalitets og lang holdbarheds garanti på bundkort og komponenter. Det er også fremhævet at der på dette bundkort er monteret sidste nye standard WIFI netkort til Dual band 2x2 802.11ac, som giver 867 Mbps og Bluetooth 4.0. På bagsiden er en del funktioner på bundkortet fremhævet i form af lækre farvebilleder. Man kan også få et hurtigt overblik over hvad bundkort understøtter af APU'er og RAM, sokkel og chipset samt SATA porte, hvor mange slags USB porte der er på kortet og selvfølgelig den fysiske størrelse i venstre hjørne, da data her er komprimeret for overskuelighedens skyld..

 

GIGABYTE blev grundlagt i 1986 hvor grunden blev lagt til deres u-udfordrede leder position i konstant teknisk udvikling og innovation. Ved at fokusere på grundlæggende teknologier, for at opnå og overholde strenge kvalitetsstandarder, er Gigabyte blevet anerkendt som en innovativ og tillidsvækkende leder på de områder som de nu producerer varer indenfor verden over. Gigabyte producerer Grafikkort, PC komponenter, PC eksterne enheder, bærbare, stationære, netværks enheder, servere og mobiltelefoner.

 

På næste side ser vi nærmere på chip sættet.Deaktiver
Grund:
 
 

www.bildelestore.dk