Test: AData SP910 256GB ssd


Litteratur type: Artikel, Solid state disk Skribent: Polarfar
Frigivelsesdato: tirsdag, d. 9. september 2014 Korrekturlæser: jmose
Senest opdateret: tirsdag, d. 9. september 2014 Billed behandling: Polarfar
Pristjek på Solid state disk: 949,00 DKK Oversættelse af konklusion: Polarfar
 
Antal sider: 1 af 6 


Antal kommentarer: 0 Læs / Skriv Produkt udlånt af: AData
  Siden vist: 4302 antal gange. DK distributør: n/a


Introduktion


ADATA har introduceret en ny serie SSD'er kaldet SP910. Der er fire størrelser, 128/256/512 GB og 1 TB som den største. Controlleren er en Marvell 88SS9187, hvilket man kan undre sig lidt over hvis man kender til data for de forskellige chips. Den kan nemlig ikke udnytte SATA-600 standarden fuldt ud, og dermed vil SP910 være lidt bagud på point fra start. Nuvel, man kan opnå meget med firmware optimering. ADATA satser på SP910 serien som værende hurtig i optrækket, dvs uden de samme lave hastigheder når der arbejdes med små filer, som vi ser hos de fleste andre.

Der er indbygget ECC fejl korrigering på datastrømmen, og så lover ADATA at du ikke vil opleve et fald i hastighederne selvom drevet er over 90% fyldt. Med andre ord, ikke så hurtigt, men til gengæld stabilt. 

ADATA blev lanceret i 2001 med et primært fokus på DRAM moduler og har siden da udvidet deres portfolio med USB Flash-drev, hukommelseskort, SSD'er og transportable harddiske.

ADATA har i de få år formået at vinde flere internationale titler, såsom; National Silver Award of Excellence i Taiwan, Japans G-MARK (Good Design Award), CES Innovations Award i USA, iF Design Award og The Red Dot Design Award i Tyskland. 

Deres logo med kolibrien i de mange farver repræsenterer firmaets intentioner om at være et moderne og globalt produkt, imens de bibeholder den blå farve, som de startede selskabet med. Kolibriens adrætte egenskaber viser, at firmaet er yderst responsive til det/de moderne, voksende marked/forbrugerkrav, og kontrasten i farverne viser den spændene og dynamiske natur, som ADATA er præget af.

Derudover har firmaet en streng CSR politik (social ansvarheds-politik) og er blevet tildelt ISO14001 certificeringen, som er en international standard, der sørger for at firmaer overholder miljø-mæssige og arbejdsmæssige forpligtelser, f.eks. Environmental management og RoHS (EU Restriction of Hazardous Substances)

 

 Deaktiver
Grund:
 
 

www.bildelestore.dk