Test: IDOMOVE aktivitetsarmbånd


Litteratur type: Artikel, Diverse Skribent: Gerner
Frigivelsesdato: fredag, d. 23. januar 2015 Korrekturlæser: jmose
Senest opdateret: fredag, d. 23. januar 2015 Billed behandling: Gerner
Pristjek på http://www.pricerunner.dk: 399,00 DKK Oversættelse af konklusion: jmose
 
Antal sider: 1 af 7 


Antal kommentarer: 6 Læs / Skriv Produkt udlånt af: Idomove
  Siden vist: 13843 antal gange. DK distributør: Idomove


Introduktion


Vi har i dag fået noget helt nyt ind ad døren, hvilket er et armbånd fra IDOMOVE. Det er ikke bare et hvilket som helst armbånd, da det faktisk er en form for skridtæller, som samtidigt fungerer som ur. Hvad meningen med uret er, at når man står op om morgnen og tjekker den medfulgte applikation, så vil den have dig til at sætte et mål om, hvor mange skridt du vil gå i dag. IDOMOVE uret fungerer ikke kun til at tælle skridt, men også til bl.a. cykling eller løb. Alle de indsamlede data bliver gemt i ens applikation på sin smartphone.

 

IDOMOVE er en Dansk virksomhed beliggende i København. Virksomheden blev grundlagt i 2011 og består i dag af en samling passionerede og kreative ildsjæle, der har opbygget virksomheden ved hjælp af innovativ tankegang og positive tilgang til livet.
IDOMOVE’s første aktivitetsmåler og app blev lanceret i 2012. Dengang henvendte produktet sig primært til virksomheder, hvor målet var at aktivere medarbejdere.
Brugerne har frem til i dag gået det, der svarer til ca. 25 gange rundt om jorden. Baseret på feedback og erfaring fra vores medlemmer begyndte vi at videreudvikle produkterne. Efter tre års erfaring i branchen introducerede vi i efteråret 2014 IDOMOVE’s nye App og aktivitetsarmbåndet IDOMOVE GO.

 Deaktiver
Grund:
 
 

www.bildelestore.dk