Test: Fractal Design Edison M 650W


Litteratur type: Artikel, Strømforsyninger Skribent: Polarfar
Frigivelsesdato: tirsdag, d. 3. marts 2015 Korrekturlæser: DeXTRoNiaN
Senest opdateret: tirsdag, d. 3. marts 2015 Billed behandling: Polarfar
Pristjek på Strømforsyninger: 799,00 DKK Oversættelse af konklusion: Polarfar
 
Antal sider: 1 af 6 


Antal kommentarer: 6 Læs / Skriv Produkt udlånt af: Fractal Design
  Siden vist: 4923 antal gange. DK distributør: n/a


Introduktion


Fra svenske Fractal Design har vi modtaget et eksemplar af deres nye Edison M serie strømforsyninger. Den er delvist modulær, så ATX og CPU strømstikkene er monteret fra start, mens resten af kablerne er op til dig og den måde du vil bygge din PC på.

Vi har 650 watt til rådighed på 12 volt siden, faktisk 648 hvis vi skal være helt præcise, så vi kan ikke sige at FD snyder med opgivelsen. Edison M 650 W er 80+ Gold certificeret, så varmetabet er reduceret til mindre end 13 % ved 20 og 100 % belastning, og mindre end 10 % når den kører for halv kraft. Samtidig får du 5 års garanti. 

 Fractal Design har ikke selv en fabrik der laver PSU'er så man har, i lighed med stort set alle andre mærker på markedet, slået sig sammen med en OEM producent. Denne gang er det værd at bide mærke i, for Edison modellen er baseret på en G series platform fra Seasonic. Netop Seasonic er kendt for at holde et meget højt kvalitetsniveau, og bruge 1. klasses komponenter. Således er Edison M også udstyret med eksempelvis japanske elektrolytter, der både kan holde til  varme omgivelser og har meget lave støjtal. Det lover godt for Edison M serien, så lad os se hvad der er i æsken, efter næste side, der er en kort beskrivelse af PSU'ers opbygning og funktion.


 Deaktiver
Grund:
 
 

www.bildelestore.dk