Test: In Win D-Frame mini


Litteratur type: Artikel, Kabinetter Skribent: Renissen2
Frigivelsesdato: tirsdag, d. 12. maj 2015 Korrekturlæser: DeXTRoNiaN
Senest opdateret: tirsdag, d. 12. maj 2015 Billed behandling: Renissen2
Pristjek på Kabinetter: 1895,00 DKK Oversættelse af konklusion: Lyngze
 
Antal sider: 1 af 5 


Antal kommentarer: 10 Læs / Skriv Produkt udlånt af: n/a
  Siden vist: 5892 antal gange. DK distributør: n/a


Introduktion

In Win har sendt os deres D-Frame mini kabinet som er til M-ATX eller M-ITX bundkort. Det er et åbent gitter kabinet fremstillet af håndsvejsede aluminiumsrør, en solid bundkorts plade også i aluminium samt sider af røgfarvet hærdet glas. Det er tiltænkt gameren eller entusiasten der gerne vil have et relativt transportabelt kabinet med lav vægt og ubegrænset luftindtag. Det er unægtelig et noget anderledes kabinet at se på og det kræver også en god tegnepung at erhverve sig dette kabinet.


  
 

Kabinettet ankommer i en lækker sort papkasse med fine billeder af kabinettet på begge og det fremhæves også at kabinettet fås i 2 andre farver end det sorte som vi kigger nærmere på. På siderne finder man info om funktioner og Specifikationer.


   
 

In Win firmaet er bestemt ikke nogen ny spiller på markedet for kabinetter. De er dog ikke så kendte på det europæiske marked. Firmaet blev grundlagt i 1985, hvor de startede med at fremstille kabinetter. I dag fremstiller de en bred vifte af computerrelaterede produkter såsom professionelle kabinetter, PSU'er, medier til digital lagring og specifikke kabinetter til professionelle systembyggere. Firmaets specielle røde Logo er et udtræk lavet over kinesiske kalligrafitegn som tilsammen udstråler en energi i form af tilfredshed. Deres slogan "moderne og innovative" danner grundlaget for hele deres udviklingsstrategi og omsorg for forretnings partnere. Det inkluderer også at de som de selv udtrykker det tager u'et ud af starten på ordet umulig. De ovenstående billeder er fra deres udviklingsafdelinger i henholdsvis Taiwan og Kina.

 Deaktiver
Grund:
 
 

www.bildelestore.dk