Test: Antec H600 Pro køler


Litteratur type: Artikel, Køling Skribent: bauner
Frigivelsesdato: torsdag, d. 4. februar 2016 Korrekturlæser: jmose
Senest opdateret: torsdag, d. 4. februar 2016 Billed behandling: bauner
Pristjek på http://www.pricerunner.dk: 562,00 DKK Oversættelse af konklusion: bauner
 
Antal sider: 1 af 8 


Antal kommentarer: 3 Læs / Skriv Produkt udlånt af: n/a
  Siden vist: 7263 antal gange. DK distributør: n/a


Introduktion


H600 Pro er det nyeste medlem af Antec´s AIO-famile. Den er så ny, at den i skrivende stund, ikke engang er at finde på Antec´s hjemmeside.
Hwt.dk har før testet AIO´s fra Antec, men det er den første jeg personligt får lov at teste. Jeg har selv tidligere brugt AIO´s fra Antec, og de har alle været gode. Så jeg er lidt spændt på hvad det nyeste skud på stammen kan.

H600 Pro adskiller sig ikke fra mængden. Antec er gået væk fra designet med pumpen indbygget i blæseren, så vi har en standard 120 x 25 mm radiator, 120 mm blæser med blå LED´s, et pumpehoved i plastic med logo og LED, samt et kølehoved i ren kobber. Slangerne er af den stive slags, men de er forbavsende fleksible. Alt i alt føles det hele som kvalitet, og førstehåndsindtrykket er godkendt.Antec er en af de helt store spillere på markedet. Firmaet blev etableret i 1986  med hovedkvarter i USA. De har efterfølgende åbnet filialer i Europa og Asien. Antec var en pioner indenfor støjsvage, effektive og innovative produkter til computerer. Antec producerer i dag kabinetter, strømforsyninger, kølere og periferi udstyr til computere.Innovation og teknologi på næste sideDeaktiver
Grund:
 
 

www.bildelestore.dk