Test: Asustor AS-3102T NAS server


Litteratur type: Artikel, NAS Server Skribent: Havenissen
Frigivelsesdato: mandag, d. 29. februar 2016 Korrekturlæser: Polarfar
Senest opdateret: mandag, d. 29. februar 2016 Billed behandling: Havenissen
Pristjek på NAS Server: 2217,00 DKK Oversættelse af konklusion: Havenissen
 
Antal sider: 1 af 6 


Antal kommentarer: 6 Læs / Skriv Produkt udlånt af: ASUSTOR
  Siden vist: 8938 antal gange. DK distributør: n/a


Introduktion
 

Så er ASUSTOR kommet med en lille ny NAS, som de har sendt til HwT for test og anmeldelse. Overskifterne for AS-3102T er at det er en NAS med plads til to 8 TB harddiske, HDMI udgang til dit TV og lavt strømforbrug for at holde en grøn profil. I brug bruger den kun 13,7 Watt og i idle 7,47 Watt. HDMI udgangen leverer 4k, 1080p, 5.1 og 7.1 surround sound, hvilket må siges at være helt oppe i tiden, når man ser på de mange nye TV med 4k opløsning. Endvidere har AS-3102T hardware baseret transcoding og mulighed for at ændre lysstyrken på LEDs, hver milliWatt tæller. Løjerne styres af en Intel Celeron 1.6GHz Dual-Core CPU og 2 GB onboard DDR3 RAM. Multimediecentret byder på KODI open source software, som kan køre på alverdens platforme. For mere information om KODI: http://kodi.tv/


 

ASUSTOR har lagt op til en mediecentreret NAS, der kan alt hvad den gennemsnitlige forbruger har behov for og endda mere til. 

 

Om ASUSTOR:

ASUSTOR Inc. er en af de førende innovatorer og leverandører af private cloud storage (Network Attached Storage) og videoovervågning (netværk-videooptager, overvågning o.l.) løsninger. Vi bestræber os på, at give brugerne uovertrufne oplevelser, og på at levere det mest komplette udstyr til netværkslagrings-løsninger som muligt.

Kilde: http://hwt.dk/Test/23198/Asustor-AS-202TE


 

På næste side ser vi på specifikationerne og hvad der er i kassen.

 Deaktiver
Grund:
 
 

www.bildelestore.dk