Test: Artic Freezer 11LP køler


Litteratur type: Artikel, Køling Skribent: bauner
Frigivelsesdato: mandag, d. 27. februar 2017 Korrekturlæser: jmose
Senest opdateret: mandag, d. 27. februar 2017 Billed behandling: bauner
Pristjek på http://www.pricerunner.dk: 127,00 DKK Oversættelse af konklusion: bauner
 
Antal sider: 1 af 8 


Antal kommentarer: 10 Læs / Skriv Produkt udlånt af: n/a
  Siden vist: 6619 antal gange. DK distributør: n/a


Introduktion

De fleste af os, har haft den tvivlsomme fornøjelse af, at høre på en larmende standard-køler. De fleste af os, har sikkert også en liggende i gemmerne, som aldrig har kørt en omgang, men stadig i ligger i kassen, hvor vi fjernede den dyrt indkøbte CPU. De fleste af os har også brugt oceaner af penge på den rigtige, og gerne lidt blæret køling.
Men hvad nu hvis pengepungen ikke er så stor - eller interessen bare ikke er der? Flere producenter har lanceret kølere som direkte er målrettet som erstatning for den nævnte støjende standard-køler.
Arctic Cooling har vi før stiftet bekendtskab med. Og vi kunne lide det vi testede. Arctic Cooling er på banen med netop en lille luftkøler, der kan erstatte det larmende monstrum nogen har siddende i deres maskiner.

Navnet er Arctic Cooling Freezer 11LP, og den er kun til Intel-platformen. Den ser ikke ud af meget, og kan faktisk også bruges i et Mini-ITX kabinet. Men størrelse er ikke alt. Freezer 11LP giver dig kobber heatpipes, en massiv kobberbund og en 92 mm PWM blæser. Arctic Cooling Freezer er "godkendt" til CPU´er op til 95 W TPD. Om den så er egnet til lidt oc finder vi ud af senere.Arctic Cooling blev etableret i 2001 med det formål, at give brugerne støjsvage køleløsninger af høj kvalitet, til billige penge. De fik hurtigt etableret sig, og de fleste af os har, på et eller andet tidspunkt, har et af deres produkter i vores maskiner. Mit første bekendtskab med Arctic Cooling var en GPU-køler til et ATI Radeon 9800 Pro. Der er løbet meget vand gennem åen siden da, og Arctic Cooling producerer i dag også kabler, højtalere, og laderer til diverse periferi-udstyr. Det er dog stadig kølere de fokuserer mest på.

Siden sidst har Arctic Cooling fået sig et ny logo.


 

 

Innovation og teknologi på næste side.
 


  Deaktiver
Grund:
 
 

www.bildelestore.dk