Test: ASUS A88XM-PLUS bundkort


Litteratur type: Artikel, Bundkort, AMD Skribent: Renissen2
Frigivelsesdato: onsdag, d. 27. april 2016 Korrekturlæser: DeXTRoNiaN
Senest opdateret: onsdag, d. 27. april 2016 Billed behandling: Renissen2
Pristjek på Bundkort: 534,00 DKK Oversættelse af konklusion: DeXTRoNiaN
 
Antal sider: 1 af 9 


Antal kommentarer: 2 Læs / Skriv Produkt udlånt af: n/a
  Siden vist: 5723 antal gange. DK distributør: n/a


Introduktion

Denne gang ser vi nærmere på et ASUS bundkort med A88X chipsættet som især udmærker sig til at køre med AMD's APU'er og markedet det primært er tiltænkt er derfor også primært små desktop/kontormaskiner eller multimedieservere og deslige. Der kan dog sagtens monteres et monster grafikkort så man får en Gamer setup, men ydelsen fra CPU'en bliver nu aldrig helt den samme som FX CPU'erne. Men det afspejler prisen på dette bundkort nu også ganske fint. Dette bundkort er dog oven i købet særlig overclock venligt og alligevel kan bundkort og APU købes for f.eks. ca.13-1400 Kr. som i det testede setup. Det må da siges at være en meget overkommelig pris på et fint ydende system.
 


Kassen som bundkortet leveres i er og udenpå oplyses producent og nummeret på bundkortet. Der er også info om at det er klar til både Win 8.1 og 10. Forneden fremhæves det at dette bundkort er udstyret med ekstra beskyttelse mod overspænding og statisk elektricitet med hele 5X. På bagsiden ses bundkortets mange funktioner fremhævet i venstre side og med henvisninger til et billede af bundkortet der viser hvor man finder funktionaliteten. I højre side er der gået mere i detaljer omkring de 5 gange beskyttelser bundkortet er udstyret med og derunder fremhæves bl.a. Fanexpert2 og UEFI BIOS'en.
 


 

ASUS er blandt IT-branchens største og mest anerkendte producenter af hardware. I sortimentet har de bl.a. bundkort, grafikkort, bærbare og meget andet. ASUS er blandt andet kendt for deres Republic of Gamers produktionsrække, Eee PC'er samt en helt række andre.

 

Vi fortsætter og ser nærmere på chipsættet.

 Deaktiver
Grund:
 
 

www.bildelestore.dk