Test: Netgear Arlo Q


Litteratur type: Artikel, Diverse Skribent: Ronin2300
Frigivelsesdato: mandag, d. 27. juni 2016 Korrekturlæser: jmose
Senest opdateret: mandag, d. 27. juni 2016 Billed behandling: Ronin2300
Pristjek på http://www.pricerunner.dk: 1580,00 DKK Oversættelse af konklusion: Ronin2300
 
Antal sider: 1 af 7 


Antal kommentarer: 0 Læs / Skriv Produkt udlånt af: n/a
  Siden vist: 7841 antal gange. DK distributør: n/a


Introduktion

 

 

For et stykke tid siden var jeg, for HwT.dk, af sted på Netgears Nordic Press Tour og fik i den forbindelse deres Arlo Q overvågningskamera med hjem til test. Det er en tilføjelse til deres meget succesfulde Arlo serie, som startede med trådløse kameraer. Efter ønske fra deres kunder, har de udviklet et kamera, der kunne tilsluttes strøm, og derfor ikke var afhænging af batterier. Resultatet af det arbejde er altså Arlo Q.

Mange af os har sikkert masser ting i hjemmet, som vi er glade for og har måske overvejet overvågning i tilfælde af indbrud, når vi er ude af huset så der er mulighed for at finde ud af hvem, der er stukket af med vores grej. Netgear sigter med deres Arlo serie efter at levere en billig og velfungerende løsning, som samtidigt er let at komme i gang med.

 


 
Netgear er måske nok mest kendte for deres netværksprodukter med bl.a. routers, NAS løsninger og lignende. Med deres Arlo serie af produkter er de dog også rykket ind på markedet for hjemmesikkerhed, og har ret hurtigt sat sig på en ret stor andel af markedet.

Her i testen kigger vi nærmere på hvad Arlo Q kameraet kan leverer. Vi starter med at kigge nærmere på hvad der følger med i kassen.

 Deaktiver
Grund:
 
 

www.bildelestore.dk