Test: Corsair ML Pro 120/140 mm blæsere


Litteratur type: Artikel, Køling Skribent: bauner
Frigivelsesdato: mandag, d. 12. september 2016 Korrekturlæser: DeXTRoNiaN
Senest opdateret: mandag, d. 12. september 2016 Billed behandling: bauner
Pristjek på http://www.pricerunner.dk: 228,00 DKK Oversættelse af konklusion: bauner
 
Antal sider: 1 af 7 


Antal kommentarer: 1 Læs / Skriv Produkt udlånt af: n/a
  Siden vist: 7807 antal gange. DK distributør: n/a


Introduktion

Det er snart tre uger siden, at Corsair præsenterede deres nye blæser-serie, som er baseret på deres nyeste teknologi - Magnetic Levitation Bearing. Serien er navngivet ML, ML Pro, og ML Pro LED, og de findes i både 120 mm og 140 mm. ML er deres entry model, som sælges i en pakke med to.

Vi har fået tilsendt 8 stks - 4 x 120 mm (1 x ML Pro og 3 x ML Pro LED), og 4 x 140mm (1 x ML Pro og 3 x ML Pro LED). Da blæserne kan levere et højt statisk tryk, vil vi både teste dem som kabinetblæsere og på vores trofaste AIO reference-køler. 

Corsair blev etableret i 1994, hvor de startede med at lave Level 2 cache til OEM. Efter Intel lancerede deres Pentium Pro CPU´er, rykkede Corsair deres fokus til RAM-moduler - primært til server markedet.
I 2002 begyndte de så at lave højkvalitets RAM til overclocker entusiasterne - de fleste husker vel deres DDR PC3200 med BH-5 chips…
De laver i dag både mainstream og OC RAM. Deres sortiment er siden blevet udvidet med strømforsyninger, kabinetter og kølere i høj kvalitet.


 

 

Innovation og teknologi på næste side.

 Deaktiver
Grund:
 
 

www.bildelestore.dk