Test: Sennheiser gamer-headset PC 373D


Litteratur type: Artikel, Lyd Skribent: Gerner
Frigivelsesdato: tirsdag, d. 13. september 2016 Korrekturlæser: jmose
Senest opdateret: tirsdag, d. 13. september 2016 Billed behandling: Gerner
Pristjek på http://www.pricerunner.dk: 1565,00 DKK Oversættelse af konklusion: jmose
 
Antal sider: 1 af 5 


Antal kommentarer: 3 Læs / Skriv Produkt udlånt af: n/a
  Siden vist: 6917 antal gange. DK distributør: n/a


Introduktion

Sennheiser har igen været igang med tegnebrættet, og har denne gang lavet endnu et sæt hovedtelefoner til gaming brug. De har lavet blandede design igennem tiden, hvor vi denne gang har fået et åben design. Det er en hovedtelefon der tilbyder virtuel 7.1 surroundsound blot ved tryk af en knap, eller man kan nyde dem, som normale stereo hovedtelefoner. De er ment til gaming, så der er selvfølgeligt også en mikrofon spændt fast på venstre kop. For at få den bedste komfort, kan man justerer armen, så den får en passende afstand til ens mund. Så det bliver spændende, at se hvad de egentligt tilbyder! 

Inden vi starter testen, så får I lige et par ord fra Sennheiser: 
"I dag skaber vi grundlaget for morgendagens lyd - det er de ambitioner, vi og vores virksomhed arbejder med hver dag. Dette visionære budskab beskriver det, som vi håber at opnå sammen. Dets grundlag er vores historie, vores innovative kultur og vores lidenskab for perfektion.

For os er god lyd ikke nok. Vi vil opnå den perfekte lyd. Vi vil gøre lyden levende. Lyde kan bringe os langt væk til fjerne steder, vække emotioner og endda intensivere vores smagssans. Vi opfatter dem ikke bare gennem vores trommehinder, men også gennem huden, og nogle mennesker kan faktisk se lyde. In the heights of sound - Online årsrapport 2013. Det er derfor, at vi arbejder hver dag på at opnå den perfekte lyd og give vores kunder adgang til det store lydunivers."Deaktiver
Grund:
 
 

www.bildelestore.dk