Test: be quiet Pure Rock Slim Cooling


Litteratur type: Artikel, Køling Skribent: bauner
Frigivelsesdato: tirsdag, d. 1. november 2016 Korrekturlæser: DeXTRoNiaN
Senest opdateret: tirsdag, d. 1. november 2016 Billed behandling: bauner
Pristjek på http://www.pricerunner.dk: 228,00 DKK Oversættelse af konklusion: bauner
 
Antal sider: 1 af 8 


Antal kommentarer: 3 Læs / Skriv Produkt udlånt af: n/a
  Siden vist: 7062 antal gange. DK distributør: n/a


Introduktion

Det er ikke så længe siden vi testede en high-end AIO fra tyske be quiet! Denne gang har de sendt en luftkøler fra deres Pure Rock serie - Pure Rock Slim er navnet. Som navnet antyder er der snak om en kompakt køler. Pure Rock Slim er dog ikke så slim som navnet måske antyder. En tower køler med en 92 mm blæser vil altid fylde en del i landskabet.

Mini ITX og mATX kabinetter er utrolig populære i dag, og med en beskeden højde på 125 mm kan Pure Rock Slim være i de fleste af slagsen. Og med en køleprofil af aluminium, tre heatpibes af kobber, en bund af ren kobber og en af be quiet!´s 92 mm Pure Wings 2 blæsere, er fundamentet til noget godt blevet lagt fra starten. be quiet! lover 120W TDP, så der burde være "luft" til lidt overclocking. Førstehåndsindtrykket er mere end godkendt. 

Som så mange andre producenter, startede be quiet!, med et enkelt produkt. Strømforsyninger af meget høj kvalitet. Efter de vandt indpas på markedet, har de efterfølgende udvidet sortimentet med CPU-kølere, blæsere, kabinetter og andet PC-tilbehør. Det hele med den velkendte tyske sans for kvalitet.

be quiet!´s produkter er målrettet slutbrugeren, der ønsker høj kvalitet og et meget lavt støjniveau.
 

 
 
Innovation og teknologi på næste side.

 


Deaktiver
Grund:
 
 

www.bildelestore.dk