Test: Cooler Master MasterCase Pro 3


Litteratur type: Artikel, Kabinetter Skribent: Renissen2
Frigivelsesdato: mandag, d. 10. oktober 2016 Korrekturlæser: DeXTRoNiaN
Senest opdateret: mandag, d. 10. oktober 2016 Billed behandling: Renissen2
Pristjek på Kabinetter: 750,00 DKK Oversættelse af konklusion: Lyngze
 
Antal sider: 1 af 5 


Antal kommentarer: 0 Læs / Skriv Produkt udlånt af: Cooler Master
  Siden vist: 6600 antal gange. DK distributør: Fourcom


Introduktion

 

For et års tid siden anmeldte jeg Cooler Master's MasterCase 5. Nu har det fået en lillebror udelukkende til M-ITX eller M-ATX som det største bundkort. Lad os se om 5'erens fine dyder i form af opgraderbarhed og individuel tilpasning er fulgt med i MasterCase Pro 3.
 


 

Kabinettet leveres i en flot papkasse med flotte fotos af kabinettet udenpå. Det er ikke bare i den sædvanlige standard papkasse farve som mange producenter leverer i, nej her fremstår det hele i lækkert farvertryk. Der er foroven naturligvis producentens navn og på midten kabinettets navn. Vi får her også at vide at det er med "FreeForm Modular System" og at man med det kan tilpasse, justere og opgradere. På siderne ses de hårde data og på bagsiden fremhæves nogle af funktionerne i "FreeForm systemet".
 


 

Cooler Master er en af verdens førende producenter indenfor hardware. Cooler Master blev grundlagt i Taiwan i 1992 og har lige siden produceret alt lige fra kabinetter og køleløsninger til strømforsyninger, mus, headsets og mobiltilbehør.

 

På næste side ser vi på kassens indhold.

 Deaktiver
Grund:
 
 

www.bildelestore.dk