Test: Gigabyte BRIX GAMING, GB-BNi7HG4-950


Litteratur type: Artikel, Barebones Skribent: Renissen2
Frigivelsesdato: mandag, d. 31. oktober 2016 Korrekturlæser: Polarfar
Senest opdateret: mandag, d. 31. oktober 2016 Billed behandling: Renissen2
Pristjek på http://www.pricerunner.dk: 7800,00 DKK Oversættelse af konklusion: Polarfar
 
Antal sider: 1 af 6 


Antal kommentarer: 8 Læs / Skriv Produkt udlånt af: Gigabyte
  Siden vist: 7607 antal gange. DK distributør: Fourcom


Introduktion
 

Var det ikke noget med en Gamer PC som fysisk kun fylder lidt over 2 liter i volumen og som stadig kan køre diverse spil med rigtig mange FPS? Det er hvad Gigabyte har begået med deres Gigabyte BRIX GB-BNi7HG4-950. Hele PC'en er udformet som et lille tårn som i øvrigt er ganske lækkert at se på. Hvordan klarer den sig så i den virkelige verden? Jeg kører en stribe benchmarks igennem den længere fremme i artiklen.

  

PC'en leveres i en flot æske med fine farvefotos på toppen, og rundt langs kanterne forklares der om PC'ens mange dyder, og så er der selvfølgelig også blevet plads til specifikationerne. 

GIGABYTE blev grundlagt i 1986 hvor grunden blev lagt til deres u-udfordrede leder position i konstant teknisk udvikling og innovation. Ved at fokusere på grundlæggende teknologier, for at opnå og overholde strenge kvalitetsstandarder, er GIGABYTE blevet anerkendt som en innovativ og tillidsvækkende leder på de områder som de nu producerer varer indenfor verden over. GIGABYTE producerer Grafikkort, PC komponenter, PC eksterne enheder, bærbare, stationære, netværks enheder, servere og mobiltelefoner.

 

På næste side ser vi nærmere på chip sættet.Deaktiver
Grund:
 
 

www.bildelestore.dk