Test: Roccat Sova Keyboard


Litteratur type: Artikel, Styre-enheder Skribent: Cardio
Frigivelsesdato: fredag, d. 28. oktober 2016 Korrekturlæser: jmose
Senest opdateret: fredag, d. 28. oktober 2016 Billed behandling: Cardio
Pristjek på http://www.pricerunner.dk: 1165,00 DKK Oversættelse af konklusion: Cardio
 
Antal sider: 1 af 7 


Antal kommentarer: 2 Læs / Skriv Produkt udlånt af: Roccat
  Siden vist: 7009 antal gange. DK distributør: n/a


Introduktion

 

Roccat er på markedet med et produkt til PC, der skal tage kampen op mod den selvfølgelighed der er i at smide sig på sofaen med controlleren til din PS4 og så er du igang. De har nemlig ført tastatur og musemåtte sammen i én enhed, således at du kan ligge ned og game, side i lænestolen eller hvad du foretrækker. Et usb kabel i computeren og du er oppe at køre.
 

 

Det mest irriterende element ved at game PC i sofaen er "hvor skal mussemåtten ligge, og selvfølgelig tastaturet der vipper ned når du får trykket for hårdt, det ligger ustabilt osv. Jeg ser frem til at Roccat Sova kan løse disse luksus problemer med deres nye kombinerede mussemåtte/ tastatur. 
 

Firmaet bag
Roccat har hovedsæde i Hamborg i Tyskland, laver computer tilbehør i stort set alle afskygninger, fra mus og tastaturer over headsets og tasker.
Derudover har Roccat også et direkte sponsorat af deres eget League of legend hold, kaldet TEAM ROCCAT, samt den sydkoreanske StarCraft spiller Ko Seok Hyun, og er altså direkte aktive i e-sport arenaen, hvor de også henter meget feedback til udviklingen af deres produkter. 

 


Ko Seok Hyun

 


Team Roccat 2016
 

 

På næste side ser vi nærmere på kassens indhold.Deaktiver
Grund:
 
 

www.bildelestore.dk