Test: Fractal Design Define Mini C


Litteratur type: Artikel, Kabinetter Skribent: Renissen2
Frigivelsesdato: torsdag, d. 3. november 2016 Korrekturlæser: Verdenshersker
Senest opdateret: torsdag, d. 3. november 2016 Billed behandling: Renissen2
Pristjek på Kabinetter: 0,00 DKK Oversættelse af konklusion: Lyngze
 
Antal sider: 1 af 5 


Antal kommentarer: 6 Læs / Skriv Produkt udlånt af: n/a
  Siden vist: 6968 antal gange. DK distributør: n/a


Introduktion

 

Fractal Design har netop her d.7/11 frigivet deres nye Define Mini C kabinet, som er et støjdæmpet Mini-ATX kabinet med separat PSU/harddisk afdeling og plads til flere radiatorer både i toppen og i fronten. Kabinettet er også udstyret med vaskbare filtre. Dette kabinet egner sig specielt godt til et M-ATX build med op til 2 dual-slot grafikkort. Kabinettet fås i 2 udgaver; med og uden vindue i siden. Det er vindue versionen, vi har fået tilsendt.

  

Kabinettet leveres i en papkasse med sort tryk udenpå. På den ene side ses kabinettet lidt skråt fra venstre side. Der er selvfølgelig et firmalogo og kabinettets navn er også trykt i højre hjørne. På bagsiden ses kabinettet i et eksploderet billede. Der får vi også ligesom på fronten at vide, at dette er et kabinet med sidevindue. 


 

Fractal Design har hovedkvarter i Sverige, og er en af de nyere spillere på markedet, men de har bestemt gjort sig bemærket i branchen.
De producerer strømforsyninger, kabinetter og AIO CPU-kølere. Deres sortiment har fokus på skandinavisk design ud fra tanken "Less is more". Det resulterer i designs, der har fokus på det minimalistiske.

.Deaktiver
Grund:
 
 

www.bildelestore.dk