Test: Logitechs K780 MULTI-DEVICE WIRELESS


Litteratur type: Artikel, Styre-enheder Skribent: Monberg75
Frigivelsesdato: torsdag, d. 1. december 2016 Korrekturlæser: Verdenshersker
Senest opdateret: torsdag, d. 1. december 2016 Billed behandling: svedel77
Pristjek på http://www.pricerunner.dk: 635,00 DKK Oversættelse af konklusion: Verdenshersker
 
Antal sider: 1 af 6 


Antal kommentarer: 4 Læs / Skriv Produkt udlånt af: Logitech.com
  Siden vist: 6542 antal gange. DK distributør: n/a


Introduktion:

 

Vi skal i denne anmeldelse kigge på et tastatur fra Logitech, som er beregnet til at have med på farten. Tastaturet kan styre op til 3 forskellige enheder på samme tid, og man skifter imellem enhederne med et simpelt tastetryk.

Tastaturet fungerer desuden også som holder for de mobile enheder man tilslutter ved hjælp af Bluetooth. På den måde har man det hele lige ved hånden, nærmest som en lille bærbar computer.

Ifølge specifikationerne på Logitech K780 er batteritiden sat til imponerende 24 måneder, hvilket er meget for 2 stk. AA batterier. Det er dog forudsat, at det er ikke opladelige batterier. Og jeg formoder, at det kræver, man slukker tastaturet hver gang, man ikke bruger det.

 

 

Logitech behøver næppe nogen længere præsentation, da de fleste nok har stiftet bekendtskab med det Schweiziske firma mere end en gang. Når det kommer til mus og tastaturer, er der ingen over og ingen ved siden af - Logitech er den ubestridte markedsleder for denne type produkter. Netop mus og tastaturer har været kernekompetencen fra begyndelsen i 1980, men siden dengang er der kommet yderligere produkter til. I flæng kan jeg nævne webcams, højttalere og headsets.

 

 

På næste side kigger vi lidt på kassens indhold.Deaktiver
Grund:
 
 

www.bildelestore.dk