Test: Asus Strix Gaming RX460


Litteratur type: Artikel, Grafikkort, AMD/ATI Skribent: Renissen2
Frigivelsesdato: mandag, d. 28. november 2016 Korrekturlæser: Verdenshersker
Senest opdateret: mandag, d. 28. november 2016 Billed behandling: Renissen2
Pristjek på Grafikkort: 1174,00 DKK Oversættelse af konklusion: Verdenshersker
 
Antal sider: 1 af 7 


Antal kommentarer: 15 Læs / Skriv Produkt udlånt af: ASUS
  Siden vist: 7183 antal gange. DK distributør: n/a


Introduktion

 

Dette RX460 grafikkort fra ASUS kalder de selv et kort til eSport gameren og det lyder jo ikke som om, man skal forvente helt vild ydelse fra dette kort, som pt. er det mindste i RX400 serien. Men jeg smider en håndfuld benchmarks efter det, så lad os nu se om ikke, det kan præstere lidt alligevel.

  

Kassen er udenpå prydet med et billede af kortet og STRIX logoet er også fremhævet fint og der ligger i kassen også et registreringskort til World of Warships, så man straks kan få gang i et spil. I højre side får vi at vide, at det er et Radeon RX460 kort med 4GB RAM. På bagsiden fremhæves nogle af kortets dyder såsom specielle blæserblade for bedre køling, AURA LED lyssystem, ekstra systemblæserstik på grafikkortet og at der er inkluderet Xsplit Gamecaster og CPU Tweak II software til kortet.

 

 

ASUS - eller mere præcist ASUSTeK, er et Taiwanesisk firma, der blev grundlagt i 1990. De er mest kendt for deres hardware komponenter, men de senere år har de også vundet rigtig godt ind på notebook markedet. Det er dog ikke det eneste, ASUS producerer. De laver nemlig også PDA'er, mobiltelefoner, netværksprodukter og LCD skærme og et væld af tilbehør. Bloomberg's Businessweek har vurderet ASUS til at være en af asiens 10 største it virksomheder.

 

Specs følger på næste side.Deaktiver
Grund:
 
 

www.bildelestore.dk