Test: Acer Predator G1 710


Litteratur type: Artikel, Komplet System Skribent: Renissen2
Frigivelsesdato: tirsdag, d. 29. november 2016 Korrekturlæser: Polarfar
Senest opdateret: tirsdag, d. 29. november 2016 Billed behandling: Renissen2
Pristjek på http://www.pricerunner.dk: 11934,00 DKK Oversættelse af konklusion: Polarfar
 
Antal sider: 1 af 6 


Antal kommentarer: 3 Læs / Skriv Produkt udlånt af: Acer
  Siden vist: 8090 antal gange. DK distributør: Acer


Introduktion

 

Denne "lille" ACER PREDATOR G1 710 Gamer er specielt til dem, som gerne vil have en højt ydende maskine i små fysiske rammer, men stadig med masser af smæk for skillingen. Acer Predator er fyldt op med noget af tidens vildeste hardware. Vi ser på hvordan den klarer sig mod andre af de komplette systemer vi tidlige har testet.

 

Denne maskine leveres i en flot papkasse med billede af selve maskinen indenfor. Kassen måler 56x46x20 cm, og nede i kassen er der vel at mærke også Gaming tastatur og Gaming mus. Ud over billedet på kassen ses Predator logoet og navnet samt ACER logoet i overkanten af kassen. 

Acer har 7.500 ansatte, og man kan finde deres produkter i 70 lande fordelt på 95.000 butikker. Det gør dem til en af de største computerproducenter globalt, mens de nationalt – i Danmark at forstås – er det mest solgte brand mht. bærbare og nummer 2 på stationære (kun overgået af HP). Acers mission er at ”bryde barrieren mellem mennesker og teknologi”, hvilket skal ske ved at tilbyde en bred vifte af platforme, såsom laptops, tablets og smartphones. De har dog også kastet sig over Desktop gamer maskiner og det er en af dem vi ser på i dag.

På næste side ser vi på hvad kassen gemmer på.

 Deaktiver
Grund:
 
 

www.bildelestore.dk