Test: In Win 509 kabinet


Litteratur type: Artikel, Kabinetter Skribent: Renissen2
Frigivelsesdato: lørdag, d. 3. december 2016 Korrekturlæser: jmose
Senest opdateret: lørdag, d. 3. december 2016 Billed behandling: Renissen2
Pristjek på Kabinetter: 1349,00 DKK Oversættelse af konklusion: Lyngze
 
Antal sider: 1 af 6 


Antal kommentarer: 4 Læs / Skriv Produkt udlånt af: n/a
  Siden vist: 7500 antal gange. DK distributør: n/a


Introduktion

 

In Win har sendt os deres nyeste full size kabinet. Det hedder 509 og kan tage helt op til E-ATX bundkort og der er plads til masser af drev/SSD'er eller blæsere/radiatorer. I stil med kabinetter fra In Win vi tidligere har testet har dette kabinet også en 5mm hærdet glasplade som den ene sideplade, samt at der også er glas på fronten. Farven er rød/sort og det fås også i en grå/sort udgave.

  

Kassen er ret stor og kabinettet ligger ned frem for at stå op i papkassen som ikke afslører meget andet end In Win logoet. På 2 af de andre sider finder man dog specifikationerne og kabinettets funktioner samt navn/nummer.


 
 

In Win firmaet er bestemt ikke nogen ny spiller på markedet for kabinetter. De er dog ikke så kendte på det europæiske marked. Firmaet blev grundlagt i 1985, hvor de startede med at fremstille kabinetter. I dag fremstiller de en bred vifte af computerrelaterede produkter såsom professionelle kabinetter, PSU'er, medier til digital lagring og specifikke kabinetter til professionelle systembyggere. Firmaets specielle røde Logo er et udtræk lavet over kinesiske kalligrafitegn som tilsammen udstråler en energi i form af tilfredshed.

Deres slogan "moderne og innovative" danner grundlaget for hele deres udviklingsstrategi og omsorg for forretnings partnere. Det inkluderer også at de som de selv udtrykker det tager u'et ud af starten på ordet umulig. De ovenstående billeder er fra deres udviklingsafdelinger i henholdsvis Taiwan og Kina.

 

Vi ser nærmere hvad kassen indeholder på næste side.Deaktiver
Grund:
 
 

www.bildelestore.dk