Test: MSI B150M Mortar


Litteratur type: Artikel, Bundkort, Intel Skribent: Renissen2
Frigivelsesdato: tirsdag, d. 17. januar 2017 Korrekturlæser: jmose
Senest opdateret: tirsdag, d. 17. januar 2017 Billed behandling: Renissen2
Pristjek på Bundkort: 650,00 DKK Oversættelse af konklusion: jmose
 
Antal sider: 1 af 9 


Antal kommentarer: 0 Læs / Skriv Produkt udlånt af: MSI
  Siden vist: 7007 antal gange. DK distributør: DCS


Introduktion

MSI har sendt os deres B150M Mortar bundkort. Det er et M-ATX bundkort baseret på B150 chipsættet som burde performe ligeså godt som Z170 chipsættet men uden muligheden for at Overclocke. Fronten af kassen som er forsynet med en mortér antyder at vi her har at gøre med et bundkort der er specielt dedikeret/velegnet til Gaming. Lad os se hvad det præsterer mod ASUS Sabertooth Z170 Mark 1 som er det referencekort jeg har liggende.

 

Ovenpå kassen er der et billede af en mortér og bundkortets navn er trykt i store hvide bogstaver ligesom MSI logoet. I underkanten af kassen sidder MSI Gaming Series logoet og et Arsenal Gaming logo med 4 stjerner. På bagsiden af kassen er mange af bundkortets funktioner fremhævet på et fint billede der fremhæver de omtalte steder på kortet med Zoomede billeder. Der er også specifikationer og en tegning af I/O skjoldets stik.

 

MSI har været på markedet i over 20 år med design og produktion af high performance IT Produkter. Produktlinjen består af bundkort, grafikkort, notebooks, barebones, netværks- og serverprodukter. Med deres ISO 9001 og ISO 14001 certificering lover MSI produkter med høj ydelse og stabilitet. MSI er en af de ældste spillere på bundkort markedet.Deaktiver
Grund:
 
 

www.bildelestore.dk