Test: SUPERO C7Z270-CG bundkort


Litteratur type: Artikel, Bundkort, Intel Skribent: Renissen2
Frigivelsesdato: søndag, d. 26. februar 2017 Korrekturlæser: DeXTRoNiaN
Senest opdateret: søndag, d. 26. februar 2017 Billed behandling: Renissen2
Pristjek på Bundkort: 0,00 DKK Oversættelse af konklusion: DeXTRoNiaN
 
Antal sider: 1 af 10 


Antal kommentarer: 1 Læs / Skriv Produkt udlånt af: SUPERO
  Siden vist: 14115 antal gange. DK distributør: n/a


Introduktion

Det bundkort vi har modtaget fra SUPERO er det første vi ser her på sitet fra dette firma. De skriver uden på kassen at dette er et Gaming bundkort i Server kvalitet så lad os se om det holder vand. Det må om ikke andet så betyde en uovertruffen 24/7 holdbarhed. Men lad os se om dette firma og med dette nye bundkort baseret på Z270 chipsættet kan følge med de andre store producenter.

 

  
 

Papkassen har skrå sider på toppen og en grå sleeve holder sammen på top og bund på kassen. På bagsiden af sleeven ses et fint billede af bundkortet og der er lidt engelsk tekst der beretter om de vigtigste af SUPERO bundkortets funktioner.

 


 

SUPERMICRO er grundlagt i 1993 så de har været på markedet i mange år efterhånden. SUPERMICRO er et firma der fremstiller en stor vifte af produkter til stort set alt indenfor databehandling. Det spænder fra Super Servere og deres tilbehør til komplette løsninger til industrien. De er også leverings dygtige i komplette Gamere og altså bundkort til Gamere med store krav til komponenterne og testen af deres bundkort, og på SUPERMICRO gennemgår alle deres produkter og bundkort en udvidet server test. De har deres hovedsæde i San Jose Amerika og andre distributions og servicecentre i Taiwan og Holland. SuperO er en selvstændig udløber af SUPERMICRO og de fremstiller komplette Gamer PC'er og Gamer Bundkort
 

Introduktion til næste side.

 

 Deaktiver
Grund:
 
 

www.bildelestore.dk