Test: MSI Z270 XPower Gaming Titanium


Litteratur type: Artikel, Bundkort, Intel Skribent: Renissen2
Frigivelsesdato: fredag, d. 10. marts 2017 Korrekturlæser: jmose
Senest opdateret: fredag, d. 10. marts 2017 Billed behandling: Renissen2
Pristjek på Bundkort: 2735,00 DKK Oversættelse af konklusion: jmose
 
Antal sider: 1 af 10 


Antal kommentarer: 7 Læs / Skriv Produkt udlånt af: MSI.com
  Siden vist: 8364 antal gange. DK distributør: Sharkgaming.dk


Introduktion

 

Vi har denne gang modtaget et MSI Z270 XPOWER Gaming Titanium bundkort. Det er topkortet i Z270 serien så lad os se hvad det kan byde på af ekstra funktioner og ydelse. Kortet er udstyret med funktioner specielt til extrem OC så det henvender sig nok primært til Gamere med hang til extrem OC eller entusiaster der bare må eje det ypperste indenfor Z270 fra MSI.

 

På fronten er der et billede af bundkortet samt MSI logo og bundkortets navn. Fronten kan som det ses på billedet åbnes da den har 2 velcropunkter. Når den er åbnet ses bundkortet gennem et stykke klar plastik formet som MSI Gaming logoet. På venstre side er der billeder af en del af bundkortets mange funktioner.

På bagsiden er der en tabel der viser hvad der kan monteres af RAM, storage, PCIe og M.2. enheder. Der er også et billede af bundkortet med referencer til røde punkter på billedet og en forklarende tekst nedenunder.

MSI har været på markedet i over 20 år med design og produktion af high performance IT Produkter. Produktlinjen består af bundkort, grafikkort, notebooks, barebones, netværks- og serverprodukter. Med deres ISO 9001 og ISO 14001 certificering lover MSI produkter med høj ydelse og stabilitet. MSI er en af de ældste spillere på bundkort markedet.

 

Lidt om chipsættet følger på næste side.Deaktiver
Grund:
 
 

www.bildelestore.dk