Test: Antec CUBE-EK Black kabinet


Litteratur type: Artikel, Kabinetter Skribent: bauner
Frigivelsesdato: onsdag, d. 15. marts 2017 Korrekturlæser: DeXTRoNiaN
Senest opdateret: onsdag, d. 15. marts 2017 Billed behandling: bauner
Pristjek på Kabinetter: 1925,00 DKK Oversættelse af konklusion: bauner
 
Antal sider: 1 af 7 


Antal kommentarer: 0 Læs / Skriv Produkt udlånt af: Antec
  Siden vist: 5871 antal gange. DK distributør: n/a


Introduktion

Det bliver mere og mere populært, at have sin gamer eller workstation i et lille kabinet. Hvor vi før så kabinetter på størrelse med et mindre møbel, er tidens trend nu kabinetter på størrelse med en skoæske.
Mange producenter har forsøgt sig med det ultimative mini-ITX kabinet. Antec har allieret sig med tyske EK, hvilket også afspejler sig i modelnavnet - Antec Cube-EK. Der skulle altså være basis for noget seriøs vandkøling eller AIO i dette lille skur. Og som tiden foreskriver, har Antec tilføjet lidt RGB til Cube´n

Da jeg får hevet den lille Cube ud af kassen er min første tanke, at den vil passe perfekt i Bathulen. Jeg kan faktisk lide hvad jeg ser, og kvaliteten føles helt i top. Om den kan leve op til det, finder vi ud af senere. Førstehåndsindtrykket er mere end godkendt.
 


Antec er en af de helt store spillere på markedet. Firmaet blev etableret i 1986  med hovedkvarter i USA. De har efterfølgende åbnet filialer i Europa og Asien. Antec var en pioner indenfor støjsvage, effektive og innovative produkter til computere. Antec producerer i dag kabinetter, strømforsyninger, kølere og periferi udstyr til computere.


 

På næste side åbner vi kassen og ser hvad den gemmer.

 

 Deaktiver
Grund:
 
 

www.bildelestore.dk