Test: Gigabyte Aorus AX370-Gaming 5


Litteratur type: Artikel, Bundkort, AMD Skribent: Renissen2
Frigivelsesdato: torsdag, d. 16. marts 2017 Korrekturlæser: jmose
Senest opdateret: torsdag, d. 16. marts 2017 Billed behandling: Renissen2
Pristjek på Bundkort: 1849,00 DKK Oversættelse af konklusion: jmose
 
Antal sider: 1 af 10 


Antal kommentarer: 10 Læs / Skriv Produkt udlånt af: Gigabyte
  Siden vist: 9576 antal gange. DK distributør: Fourcom


Introduktion

 

Denne gang har vi fra Gigabyte modtaget deres første AMD bundkort til RYZEN 7, det er deres AX370-Gaming 5 vi skal se nærmere på. Det har topchipsættet AX 370 monteret så der kan Overclockes på bundkortet.

  

På den ene side af papkassen ser vi Gigabyte's nye Aorus logo og lidt længere nede ses bundkortets navn og derudover er der en masse små ikoner der hver især repræsenterer en funktion ved bundkortet, f.eks. VR Ready, RGB Fusion, Smart Fan 5, Killer Ethernet 2500 og selvfølgelig RYZEN da det er et AM4 bundkort og de funktioner lover da godt for Gaming brugere. lad os se hvad det kan når vi kommer til testen. 

GIGABYTE blev grundlagt i 1986 hvor grunden blev lagt til deres u-udfordrede leder position i konstant teknisk udvikling og innovation. Ved at fokusere på grundlæggende teknologier, for at opnå og overholde strenge kvalitetsstandarder, er GIGABYTE blevet anerkendt som en innovativ og tillidsvækkende leder på de områder som de nu producerer varer indenfor verden over. GIGABYTE producerer Grafikkort, PC komponenter, PC eksterne enheder, bærbare, stationære, netværks enheder, servere og mobiltelefoner.

 

På næste side ser vi nærmere på chipsættet.Deaktiver
Grund:
 
 

www.bildelestore.dk