Test: Asus ROG STRIX Z270I GAMING


Litteratur type: Artikel, Bundkort, Intel Skribent: Renissen2
Frigivelsesdato: mandag, d. 1. maj 2017 Korrekturlæser: DeXTRoNiaN
Senest opdateret: mandag, d. 1. maj 2017 Billed behandling: Renissen2
Pristjek på Bundkort: 1599,00 DKK Oversættelse af konklusion: DeXTRoNiaN
 
Antal sider: 1 af 10 


Antal kommentarer: 4 Læs / Skriv Produkt udlånt af: ASUS
  Siden vist: 6188 antal gange. DK distributør: Fourcom


Introduktion
 

Denne gang har jeg fået et ASUS ROG STRIX Z270I GAMING bundkort til test. Det henvender sig primært til brugere som ønsker et højt ydende system på en meget begrænset plads. Med andre ord dette er et M-ITX bundkort. Lad os se om det kan præstere lige så godt som de større ATX bundkort. 

På fronten af æsken ses bundkorte,t og ellers er fronten spækket med bundkortets navn og at det er et ROG bundkort samt at vi har at gøre med, nemlig et STRIX, som burde betyde fin ydelse. Der er selv på dette lille bundkort blevet plads til RGB LED i højre side af bundkortet, på undersiden vel at mærke. På bagsiden ser vi igen et fint billede af bundkortet og en del tekst som beretter om dets funktioner. Længere nede er nogle af funktionerne vist på større billeder med forklarende tekst under. 

ASUS er blandt IT-branchens største og mest anerkendte producenter af hardware. I sortimentet har de bl.a. bundkort, grafikkort, bærbare og meget andet. ASUS er blandt andet kendt for deres Republic of Gamers produktionsrække, Eee PC'er, samt en helt række andre.

 

Lidt om chipsættet følger på næste side.

 

 Deaktiver
Grund:
 
 

www.bildelestore.dk