Test: AORUS Z270X Gaming 9


Litteratur type: Artikel, Bundkort, Intel Skribent: Renissen2
Frigivelsesdato: tirsdag, d. 4. april 2017 Korrekturlæser: DeXTRoNiaN
Senest opdateret: mandag, d. 24. april 2017 Billed behandling: Renissen2
Pristjek på Bundkort: 4650,00 DKK Oversættelse af konklusion: DeXTRoNiaN
 
Antal sider: 1 af 10 


Antal kommentarer: 2 Læs / Skriv Produkt udlånt af: AORUS
  Siden vist: 6339 antal gange. DK distributør: Fourcom


Introduktion


Denne gang har GIGABYTE sendt os deres topkort til Z270 platformen Aorus Z270X-Gaming 9 og det vil sige masser af funktioner lækker mulighed for vandkøling på CPU'ens strømforsyning som er ekstremt udstyret med hele 22 faser. Quad grafikkort er også en mulighed med dette lækre bundkort. 

Kassen er ret stor og tung på grund af at bundkortet er ret bredt og der er lagt en masse tilbehør i kassen. Udenpå ses Aorus logoet og Aorus navnet i sølv/hvid, og selve bundkortets navn står nedenunder. Der er desuden en masse ikoner der viser hvad og hvilke standarder der er overholdt og understøttet af bundkortet. På bagsiden ses forskellige funktioner fremhævet med små billeder og forklarende tekst. Desuden finder man heromme bundkortets tekniske data. 

GIGABYTE blev grundlagt i 1986 hvor grunden blev lagt til deres u-udfordrede leder position i konstant teknisk udvikling og innovation. Ved at fokusere på grundlæggende teknologier, for at opnå og overholde strenge kvalitetsstandarder, er GIGABYTE blevet anerkendt som en innovativ og tillidsvækkende leder på de områder som de nu producerer varer indenfor verden over. GIGABYTE producerer Grafikkort, PC komponenter, PC eksterne enheder, bærbare, stationære, netværks enheder, servere og mobiltelefoner.

 

På næste side ser vi nærmere på chipsættet.

 

 Deaktiver
Grund:
 
 

www.bildelestore.dk