Test: RYZEN 5 1600X


Litteratur type: Artikel, CPU, AMD Skribent: Renissen2
Frigivelsesdato: tirsdag, d. 11. april 2017 Korrekturlæser: jmose
Senest opdateret: torsdag, d. 15. juni 2017 Billed behandling: Renissen2
Pristjek på CPU: 1684,00 DKK Oversættelse af konklusion: jmose
 
Antal sider: 1 af 6 


Antal kommentarer: 6 Læs / Skriv Produkt udlånt af: AMD
  Siden vist: 9779 antal gange. DK distributør: n/a


Introduktion

 

Denne gang tester jeg en 4 kernet AMD RYZEN 1600X. Jeg har lige testet RYZEN 7 topmodellerne og nu ser vi på hvad denne CPU kan i forhold til dem og stadig sammenlignet med i7 7700K. Denne CPU skal dog nok nærmere ses som en konkurrent til Intels i5 serie. Altså mere en CPU dedikeret til gaming segmentet.

  

CPUén leveres i en æske med hul i siden så man kan se CPU'en. Der ud over er det blot en papæske med RYZEN 5 logoet trykt udenpå. Til 1600X følger der ingen køler med.


 

Advanced Micro Devices aka AMD, der er verdens næststørste CPU fabrikant, blev grundlagt i 1969. De har hovedkvarter i USA, Sunnyvale, Californien. Efter at have haltet lidt efter Intel med deres første Phenom serie har AMD med Phenom II arkitekturen fået en bid i markedet igen ved at tilbyde høj ydelse til en god pris. Især de spilleglade brugere har nydt godt af AMD's fremgang på det seneste. Sidste tiltag på CPU siden var FX CPUerne og AMD's APU'er, som gav endnu et mindre indhug i Intel's markedsposition. Nu kigger vi på nyeste generation, som er spået til at tage endnu en bid af kagen, med deres aggressive priser i forhold til ydelsen.

 

Lidt om teknologien bag RYZEN følger på næste side.Deaktiver
Grund:
 
 

www.bildelestore.dk