Test: MSI RX 580 Gaming X


Litteratur type: Artikel, Grafikkort, AMD/ATI Skribent: SDK
Frigivelsesdato: torsdag, d. 20. april 2017 Korrekturlæser: DeXTRoNiaN
Senest opdateret: torsdag, d. 20. april 2017 Billed behandling:
Pristjek på Grafikkort: 2500,00 DKK Oversættelse af konklusion: DeXTRoNiaN
 
Antal sider: 1 af 6 


Antal kommentarer: 10 Læs / Skriv Produkt udlånt af: AMD
  Siden vist: 5182 antal gange. DK distributør: n/a


Introduktion 

10 måneder er gået siden AMD lancerede deres helt nye Polaris chips. De nye kort skulle konkurrere mod NVIDIA’s kommende 1000-serie, men på det danske marked har RX 400 kortene ikke haft megen held. Siden da har AMD haft hænderne i den lille skuffe med hjælpemidler, og Polaris chippen har fået et ordenligt skud steroider. Resultatet er den ”nye” RX 580 chip, et rebrand af RX 480 chippen men clockhastigheden har fået et ekstra nyk og AMD har lavet mindre ændringer i det allerhelligste. Spørgsmålet er så om småjusteringer kan hjælpe med salget i et marked, hvor de grønne i øjeblikket dominerer og RX 580 for mange lyder som et gammelt Nvidia grafikkort (GTX 580), og ikke det nyeste fra AMD.
I dag tester vi topmodellen fra MSI’s Gaming X serie, som i de sidste 10 måneder, har været blandt mine absolutte favoritter. 
 


 

MSI er blandt de mest kendte hardware-producenter og har været det siden de startede i 1986. Deres udgangspunkt er, at de ønsker at lave kvalitets produkter og samtidig have en god kundeservice. Deres produktion spreder sig over en lang række produkter, alt lige fra bundkort til bærbare. De er ifølge dem selv i top 3 over bundkortsproducenter, top 5 på serverområdet og producerer over 12 mio. grafikkort årligt.

 

 Deaktiver
Grund:
 
 

www.bildelestore.dk