Test: GIGABYTE GA-AB 350N- Gaming WiFi


Litteratur type: Artikel, Bundkort, AMD Skribent: Renissen2
Frigivelsesdato: onsdag, d. 30. august 2017 Korrekturlæser: DeXTRoNiaN
Senest opdateret: onsdag, d. 30. august 2017 Billed behandling: Renissen2
Pristjek på Bundkort: 1068,00 DKK Oversættelse af konklusion: DeXTRoNiaN
 
Antal sider: 1 af 10 


Antal kommentarer: 2 Læs / Skriv Produkt udlånt af: n/a
  Siden vist: 5864 antal gange. DK distributør: n/a


Introduktion


Denne gang har vi fået et GIGABYTE GA-AB350N GAMING WIFI til test og det er et M-ITX bundkort så med dette kort er det muligt at lave et mini build med masser af kræfter i form af f.eks. RYZEN 5 1600 CPU og eventuelt en Wraith Max. Det er også køleren som dette bundkort tager specielt hensyn til da RAM soklerne er rykket helt ud på kanten af bundkortet.

 


 

Udenpå den sorte æske ses GIGABYTE's logo i overkanten og bundkortets navn i underkanten. På midten er GAMING teksten fremhævet i RGB farver. På bagsiden ses en del af bundkortets funktionalitet fremhævet i forklarende billeder og fin tekst. Det er også heromme man finder de vigtigste data. 

GIGABYTE blev grundlagt i 1986 hvor grunden blev lagt til deres u-udfordrede leder position i konstant teknisk udvikling og innovation. Ved at fokusere på grundlæggende teknologier, for at opnå og overholde strenge kvalitetsstandarder, er GIGABYTE blevet anerkendt som en innovativ og tillidsvækkende leder på de områder som de nu producerer varer indenfor verden over. GIGABYTE producerer Grafikkort, PC komponenter, PC eksterne enheder, bærbare, stationære, netværks enheder, servere og mobiltelefoner.

 

På næste side ser vi nærmere på chipsættet.

 

 Deaktiver
Grund:
 
 

www.bildelestore.dk