Test: Gigabyte Z370 AORUS GAMING 7


Litteratur type: Artikel, Bundkort, Intel Skribent: Renissen2
Frigivelsesdato: mandag, d. 6. november 2017 Korrekturlæser: jmose
Senest opdateret: mandag, d. 6. november 2017 Billed behandling: Renissen2
Pristjek på Bundkort: 2086,00 DKK Oversættelse af konklusion: jmose
 
Antal sider: 1 af 10 


Antal kommentarer: 7 Læs / Skriv Produkt udlånt af: n/a
  Siden vist: 5303 antal gange. DK distributør: n/a


Introduktion

 

Gigabyte har sendt os deres Z370 Gaming 7 bundkort, som henvender sig til Gameren eller entusiasten med hang til super stabilitet og 3 års garanti på holdbarheden. Derudover har det selvfølgelig alle de nyere teknologier som er oppe i tiden som f.eks. M.2. NVM SSD og USB 3.1 i forskellige stikformater.

 

På toppen af æsken ser vi AORUS navnet og det store Høge Logo som er AORUS særlige kendetegn over GIGABYTE. i æskens nederste del ses med stor tekst i orange og lys grå selve bundkortets navn. Som i tidligere serier findes Z370 også i Gaming 3, 5, 5 Ultra og her 7eren som pt. er topkortet i Z370 GAMING Serien. 

GIGABYTE blev grundlagt i 1986 hvor grunden blev lagt til deres u-udfordrede leder position i konstant teknisk udvikling og innovation. Ved at fokusere på grundlæggende teknologier, for at opnå og overholde strenge kvalitetsstandarder, er GIGABYTE blevet anerkendt som en innovativ og tillidsvækkende leder på de områder som de nu producerer varer indenfor verden over. GIGABYTE producerer Grafikkort, PC komponenter, PC eksterne enheder, bærbare, stationære, netværks enheder, servere og mobiltelefoner.

 

På næste side ser vi nærmere på chipsættet.Deaktiver
Grund:
 
 

www.bildelestore.dk